Beşiktaş, Milot Rashica Transferini Açıkladı

Beşiktaş, Milot Rashica Transferini Açıkladı
Beşiktaş, Milot Rashica transferini resmen açıkladı. Açıklamada, Kosovalı futbolcu için ödenecek bonservis bedeli de belirtildi.

Beşiktaş, Milot Rashica transferini resmen açıkladı. Açıklamada, Kosovalı futbolcu için ödenecek bonservis bedeli de belirtildi.

Beşiktaş'tan Açıklama Geldi

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada; "Profesyonel futbolcu Milot Rashica transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Norwich City FC kulübüne toplam transfer bedeli olarak 5.250.000 Avro ödenecektir. Oyuncu ile 2023-2024 sezonundan başlamak üzere 4 sezon için anlaşmaya varılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Milot Rashica'dan Açıklama

Burada olduğu için çok mutlu ve heyecanlı olduğunu, tüm anlaşma ve görüşmeleri tamamladıklarını söyleyen Milot Rashica Beşiktaş'ın YouTube kanalında şu ifadeleri kaydetti:

"Amcam Kosova’da alt liglerde Futbol oynuyordu. 6-7 yaşıma geldiğimde beni bir futbol okuluna kaydettiren de o oldu. O zamandan beri futbol oynuyorum.

Kartal, ulusal sembolümüz, Arnavutluk ve Kosova halkı için bir semboldür. Kartal işareti yaptığımızda bizi görenler kim olduğumuzu biliyordur. Bu bayrağımızı görenler için de geçerli. Gollerimi kartal işareti yaparak kutladım, kutluyorum. Hepimiz için çok özel bir anlamı var.

Beşiktaş’la görüşmelere başladığımız ilk andan itibaren bana saygı duydular ve beni gerçekten istediklerini hissettirdiler. Benim için en önemli şey buydu ve Türkiye’ye, mutlu olduğum yere geri dönmek istedim. Ben ve ailem, burayı gerçekten çok sevdik ve burada iyi zaman geçirdik. Kulübün bana sunduğu plan ve projeler de çok iyiydi. Beni istediklerini hissettirdiler, o yüzden burayı tercih ettim.

Geçen sene bu statta oynamıştım, atmosfer çok iyiydi. Türkiye’deki taraftarların bambaşka bir seviyede olduğunu söyleyebilirim.

Umarım birçok gol ve asist yaparım ama hangi pozisyonda oynadığım pek fark etmiyor açıkçası. Takımıma yapabileceğim en iyi katkıyı yapmaya çalışıyorum. Bu sadece gol ve asist değil elbette, sahaya çıktığımda yapabileceğim her şey aslında."

Milot Rashica Kimdir?

Milot Rashica, 28 Haziran 1996 yılında Kosova'da dünyaya gelmiştir. Sağ kanat pozisyonunda oynayan futbolcu orta saha oyuncusudur. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.