İLTER AVCI

İLTER AVCI

NÜFUS PLANLANMASI

Kardeşlerim ;

Yıllarca, siyasi irade ve Hükümetlerin ; Etnik yapının , ilerideki sorunlarının ağırlığı ve de ne kadar Ülkemize zarar vereceğini,  demogratif yapımızın bozulacağını umursamadan  bir oy deposu olarak görmesi affedilir davranışlar değildir.

Şimdi ise nasıl mücadele edebilirim. Ermeniler Türk hükümetlerinin  ihmali yüzünden ,  dünya kamuoyu kazanmış durumdalar. Şimdi ise Kürt davasını batı dünyası benimsemiş durumdalar. Kanlı terör örgütü PKK ad değişip çeşitli isimler ile batının kirli oyunları ile özdeşleşmiştir. Batı bunu biliyor ama köylü kurnazlığı ile 19. yüzyılda olduğu gibi azınlıkları tahrik etmekle, sahip çıkmakta , desteklemektedir. Balkanlardaki Osmanlı devletini çözülmeye, dağılmaya götüren süreç , Türkiye'ye de tatbik edilmektedir.

Dünyanın her tarafında Kürt kardeşlerimizi tahrik eden faşist Kürt milliyetçileri ve taşeronları  saldırı halindedir.

Büyük devletler neden böyle yapıyor ; Boğazlara ve Ortadoğu’ya hakim bir Türk devleti olmasını arzu etmez. Türklerin Ortadoğu’da bilhassa petrol kaynakları bölgesinde tarihi bağlantıları ve mirası var. Fransa I. Dünya harbinden sonra Suriye'yi, İngiltere Irak, Filistin ve  Mısırı yönetti. Fransız araştırma merkezi ve Amerikan  Üniversiteleri kuruldu. Musul ve Kerkük petrol kaynakları üzerinde uydu bir devlet kurmak istiyor. Onların amacı Türkiye'yi küçük devlet ve bağımlı hale getirmek..

Geç kalıyoruz, Olayların arkasından gitmek olmaz. İçeride ki bölünmüşlüğü ortadan kaldırıp, ciddi önlemler alarak ileriye emin adımlar ile gitmemiz gerekiyor.

Sadece Cumhurbaşkanının her tarafa koşmasını beklemek yazıktır, günahtır.

Devletten harıl harıl ödenek paralar alan bu siyasi  partiler ne yapıyor. Ohh Şam’da kayısı...

Bir an evvel Doğu ve Güneydoğu da nüfus planlanması yapılması şarttır. Tek evlilik ve kadınların az çocuk ve bakılabilirlilik üzerinde bilgilendirme , eğitme programları geliştirilmelidir. Bunun ile çeşitli devlet destekli kampanyalar yürütülmelidir...

Saygı ve Sevgilerimle.

Kalın sağlıkla.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İLTER AVCI Arşivi