Haluk Levent'i Hedef Alan Deniz Akkaya'ya Büyük Darbe! Hapis Cezası Alabilir

Haluk Levent'i Hedef Alan Deniz Akkaya'ya Büyük Darbe! Hapis Cezası Alabilir

AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent'e yöneltilen suçlamalar nedeniyle Deniz Akkaya, hakkında 5 ayrı suçtan soruşturma başlatıldı. Soruşturmanın davaya dönüşmesi halinde Akaya'ya hakaret ve aşağılama, kamuoyuna yanıltıcı bilgi yayma, tehdit, hakaret ve iftira etme suçlarından 13 yıla kadar hapis cezası istenebilir.

Haluk Levent'i yerden yere vuran Deniz Akkaya hakkında soruşturma açıldı: 5  suçtan 13 yıl hapisle yargılanacak! - TGRT Haber

Deniz Akkaya, ABD'de kara para aklamaktan yargılanan Sezgin Baran Korkmaz ile AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent'in fotoğrafını paylaşarak çeşitli iddialarda bulundu. Akkaya, Levent'i yalancılıkla ve dolandırıcılıkla suçlayarak geri adım atmadı.

Ahbap Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, Deniz Akkaya'nın sözlerine yanıt  verdi – Alevi Haber Ağı

Haluk Levent, Akkaya'nın iddialarına karşı suç duyurusunda bulundu ve bunların kanıtlanmasını istedi. Deniz Akkaya, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kamu kurum ve kuruluşlarına hakaret ve aşağılama, yanıltıcı bilgi yayma, tehdit, hakaret ve iftira suçlamalarından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturulma açıldı.

Kaynak: Yenigün Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.