Buse Varol, Fatoş Kabasakal, Engin Altan Düzyatan, Seren Serengil İstinye Park'ta Görüntülenen İsimlerdendi!

Buse Varol, Fatoş Kabasakal, Engin Altan Düzyatan, Seren Serengil İstinye Park'ta Görüntülenen İsimlerdendi!
Buse Varol, Fatoş Kabasakal, Engin Altan Düzyatan ve Seren Serengil İstinye Park'ta alıveriş turunda olan ünlü isimlerdendi.

BUSE VAROL-FATOŞ KABASAKAL

DOSTLAR ALIŞVERİŞTE


Ünlü şarkıcı Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol, yakın arkadaşı Fatoş Kabasakal ile birlikte önceki gün İstinyePark'da objektiflere takıldı. Günün erken saatlerinde alışveriş merkezine gelen yakın dostlar güneşli havanın tadını Markalar Sokağı'nda alışveriş yaparak çıkardı. Alışveriş turu sonrası birlikte yemek yiyen Varol ve arkadaşları, keyifli bir gün geçirdikten sonra akşam saatlerinde alışveriş merkezinden ayrıldı.


ENGİN ALTAN DÜZYATAN

JET HIZIYLA ALIŞVERİŞ


'Yeni projesiyle sevenlerinin karşısında olan yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan, geride bıraktığımız gün İstinyePark'da objektiflere takıldı. Öğle saatlerinde alışveriş merkezine gelen ve vale noktasında aracını teslim eden deneyimli oyuncu, Markalar Sokağı'nda bulunan Rolex mağazasına girerek alışveriş yaptı. Daha önceden ayırttığı saatin alışverişini kısa sürede tamamlayan Düzyatan, kendisini görüntüleyen gazetecilerle ayaküstü sohbet ettikten sonra hızlı adımlarla aracına binerek alışveriş merkezinden ayrıldı.


SEREN SERENGİL-NEVİN TEOMAN

ANNE KIZ ALIŞVERİŞ TURUNDA


Mide ameliyatı sonrası sağlık sorunları yaşayan Seren Serengil ve annesi Nevin Teoman önceki gün İstinyePark'da objektiflere takıldı. İstinye Pazarı katında  alışveriş turu sırasında gazeteciler tarafından görüntülenen anne kızın neşeli hallerin de dikkat çeken çekti . Sağlığına kavuştuğu görülen Serengil, soruları cevapsız bırakarak muhabirlere teşekkür ettikten sonra alışveriş turlarına kaldıkları yerden devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.