An Epic Symphony, Türkiye'nin en iyilerini ağırlıyor

An Epic Symphony, Türkiye'nin en iyilerini ağırlıyor
25 Ekim Çarşamba Cem Adrian, 27 Ekim Cuma Mehmet Erdem ve 28 Ekim Cumartesi Hayko Cepkin Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne almaya hazırlanıyor.

Events Across Turkey’in Avrupa’nın En İyi Event Ödüllü etkinlik serisi olan Istanbul Night Flight, kendine özgü tarzı ve etkileyici performanslarıyla müzikseverlerle buluşmaya devam ederken, bu yıl 8.kez düzenlenen serinin sonbahar konserleri Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nun muazzam atmosferinde gerçekleşiyor.

Hafızalarda kalan Cem Adrian konseri yeniden seyirci karşısında!

Geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını tutkulu performansı ve büyüleyici sahne şovuyla sergileyen Cem Adrian, Night Flight Symphony Orchestra & Choir ile yeniden bir araya geliyor. Geçtiğimiz sezon hafızalarda kalan konserinden sonra bu kez 25 Ekim Çarşamba akşamı dinleyicileriyle buluşacak olan Cem Adrian, Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde benzersiz tarzını yeniden sergilemeye hazırlanıyor.

Mehmet Erdem ilk kez Ahmet Kaya şarkılarıyla An Epic Symphony’de!

An Epic Symphony, ülkemizin en önemli değerlerinden Ahmet Kaya’yı Mehmet Erdem’in sesiyle ilk kez Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde ağırlamaya hazırlanıyor. İlk kez prömiyeri yapılacak bu özel proje, 27 Ekim Cuma akşamı seyircinin karşısına çıkacak.

Yeniden Hayko Cepkin, An Epic Symphony’de!

Events Across Turkey’in bir kült haline gelen uluslararası ödüllü projesi An Epic Symphony, ülkemizin en önemli solistlerinden Hayko Cepkin’i Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde yeniden ağırlıyor. 28 Ekim Cumartesi akşamı gerçekleşecek konser, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nun muazzam atmosferi ve müziğin büyüsünde izleyici ile buluşacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.