İLTER AVCI

İLTER AVCI

ÇILGIN TÜRKLER

Biz Türklerin günahı  ne ? Cefakâr , vefakâr olmak mı ?  Bizim ülkemiz  bu dünya'daki cahil ve yobazların durak yeri mi veya fakir , fukaranın uğrak yeri mi ? 

Osmanlı da ... "savaşlar da Türk"  "şehit olan Türk"  "ezilen” Türk <git> Trablusgarp'a , Yemen'e, Şam'a , Mekke’ye, Mısıra ,<gel >, Makedonya , Bosna'ya .. Dur  daha bitmedi İran, Irak ... Ne bu ya bütün bunların yükünü biz mi taşıyacağız,  bu bir kader mi ? Yoksa idarecilerin basiretsizliği mi ?

Hem de bunca ihanet , entrika ve hile  ettikleri  halde  !!!! 

Cumhuriyet döneminde  çok şükür o  işler de bitti.. 

Bazı operasyonel hareketleri menfaatlerimiz için tabi ki  yapacağız . Birilerinin dediği gibi  Suriye’de , Libya'da ne işimiz var demekle olmaz.. Bu siyasi densizlik demektir , bunları söyleyenlerin  Türklük diye bir derdi de  yoktur zaten.. 

Hani Akif diyor ya ;  

"Kahraman ırkıma dökülen  bir gül ... Ne bu şiddet, bu celâl?

Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helal..

Arkadaş , yurduna alçakları uğratma sakın;

Siper et gövdeni ,dursun bu hayâsızca akın

Doğacaktır sana va'dettiğin günler Hakk'ın,

Kim bilir , belki yarın , belki yarından da yakın...

Var mı böyle bir ülke, yol geçen hanı.. Kervanlar bu hanı , konaklamak için değil sürekli kalmak için kullanıyor.. Belli ki yerleri rahat.. İnsanın  içinden bu türküyü söylemesi geliyor  !!!

   

Han sarhoş , hancı sarhoş

Yolda yabancı sarhoş

El çek , tabip , kalbimden

İçimdeki sancı sarhoş

Yunan’ı koru ; toprağına göz diksin , İran’ı koru , bizi kara çarşafa dolasın , Arabistan’ı koru bize yallah Turko desin, Ermeni'yi koru sırtımızdan vursun , Afgan’ı, Suriyeliyi koru ekonomimiz çöksün , bu ne   ya bu böyle mi gider.. Biz bu dünyanın   delisi miyiz?

Artık birazda kendi ülkemizin refahı ve güvenliği için olalım. Bu değil mi bizi bizden eden , kendi neslimizi cımbızla aramaya başlıyoruz !!!! 

Bazı konularda biraz da ABD zihniyetli olalım. Kaç bin kilometreden gelip avını yapıyor , aslan payını   alıyor, kimsenin  gözünün yaşına bile bakmıyor.

Bizim zenginliğimiz, insanlığın zenginliği demektir.. Bu farklılık genlerimizin  asilliği ve  vicdanlı oluşumuzdandır...

Korkarım , emperyalist ve sömürge olan ülkeler ,  yarın Türk cumhuriyetlerine de el atmalarına !!! 

Kafkasya bizim  ön bahçemizdir , oradaki yeraltı kaynakları bizim öz varlığımızdır. Türklerin  anayurdudur. Biz Göktürk'leri iyi okuyup yad edeceğiz ki , Yüce Allah bizi , hem kardeşlerimize kavuştursun , hem de o nimetlerden yararlandırsın...Akıl, teknoloji  ve beceri derim..

Ergeç bu Turanı  başaracağız.

Kızıl Elma'ya  da ulaşacağız..

Ama öyle insanları din ile uyutarak değil , yaradan  Allah'ın vermiş olduğu akıl  ile.. Mutlaka bir olacağız ,  beraber olacağız , uzlaşacağız , Türklüğün altın çağını  yaşayacağız..

Sevgi ve Saygılarımla.

Sağlıklı, Mutlu Yaşayın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İLTER AVCI Arşivi