İLTER AVCI

İLTER AVCI

BU İŞİN USTASI ATATÜRK ONUN YOLUNDAN GİDERSEN BAŞARIRSIN

Başta TSK Türk Silahlı Kuvvetlerini tebrik ediyorum. Allah onları muzaffer eylesin. Onlar bizim gururumuz ve onurumuzdur.. Sağ olun ,  var olun...

Daha sonraki operasyonun isminin ;  "GÖKTÜRK KALKANI " olmasını isterim.

Öyle örgütlendiler , öyle birbirlerini buldular ki, taa Edirne'den , Ardahan'a ,...

Aradan geçen yirmi yılda , çok şeyler değişti, 1 yaşındaki çocuk yirmi bir yaşında oldu. Türkiye  değişti ama , maalesef demografik yapı da giderek değişti.

Ne bir nüfus planlanması oldu , ne de önlem aldılar. Biz dersek ki herşey Allah'tan, onlarda haliyle  der ki ; Allah verdiyse nasibini de verir.

Belki de siyasiler , 10 çocuklu olana , sakallarını sıvazlayarak , bereket versin 10 oy  cepte, atın kasaya...

Cumhurbaşkanımız , bunu  ayrımcılık olmasın diye " Kızım sana söylüyorum , gelinim sen işit " misali defalarca dedi ama , anlayan kim.?

Oyun büyük ;

O çocuklar Türk Vatanı , Bayrağı altında büyüyüp ev yurt sahibi oldular.. Mutlu bir yuva kurdular .

Bir gizli el onları canavarlaştırdı ve birden nankör misali zehirli dişlerini göstermeye başladılar. Daha düne kadar , Allah PKK'nın belasını versin diyen Kürt kardeşlerimiz şimdi  ise terörist Demirtaş'ı yere göğe koymuyorlar.

Al Apo'yu , vur Demirtaş'a..

Aynı tas , aynı hamam..

Bunu  bir misal vererek temsil getirmek isterim. Tabi bu ne  ırk olarak ne de  hayvan olarak  benzetme değil. Sadece hain olarak ...

Mahalleden geçerken adamın birini  köpek ısırmış. Aradan bir müddet geçtikten sonra , başka bir mahalleye tedbirli giderken duran bir köpeğe sopayla vurmuş, bunu gören bir vatandaş , * yahu bu köpek sana birşey yapmadı neden vurdun ?

Adam * Karşı mahallede bir köpek ısırdı da beni, diye cevap vermiş

Adam * Eh insaf bu  köpeğin suçu ne.? demiş 

Cevaplamış ; Ne fark eder aynı cins değil mi?

Eh ana muhalefetin başı ve diğerleri kalkıpta buna özgürlük isterse , medya da bol bol duygusal figürlerle medyatik fotoğraflarını yayınlarsa , FETO benzeri bir denklemle  , sözde solcuları da etki altına alırsa , gerçi onların çoğunun da farkları yok da ,  olacağı bu.

 80 milyon Türk milletinin huzuru, vatanı, bayrağıdır. İç ve dış düşmanların satın aldığı birkaç bin  kansız, şerefsiz ve hainlerler için tehlikeye atılamaz.

Allah'ın izni ile Cesaret , azim, dirayet ve feragat ile  Millet, Hükümet, Ordu, Emniyet, jandarma , el ele vererek köklü çözümlerle  bu işi bir daha gelmemek üzere  bitireceğiz.

Cumhur Hükümetinden Türk milletinin beklentisi çok. Zaman milletin başörtüsü zamanı değil, İstiklal ve istikbal zamanıdır.

Ekonomi ve üretim zamanıdır.

Zaman Atatürk'e dönüş zamanı..

Zaman bu zamandır.

Saygı ve sevgilerimle..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İLTER AVCI Arşivi