Tesla Cybertruck'ın İç Mekan Tasarımı Ortaya Çıktı: Yenilikçi ve Tartışmalı!

Tesla Cybertruck'ın İç Mekan Tasarımı Ortaya Çıktı: Yenilikçi ve Tartışmalı!
Sızdırılan bir fotoğraf, Tesla Cybertruck'ın iç mekanının önemli bir bölümünü gözler önüne seriyor. Uçlarda yer alan tasarımıyla dikkat çeken elektrikli kamyonetin içi, direksiyon simidi ve gösterge paneli gibi detaylarıyla merak uyandırıyor. Tesla'nın henüz açıklamadığı yeni ayrıntılar, Cybertruck tutkunlarını heyecanlandırırken, üretim öncesi değişiklikler olabileceği unutulmamalı.

Tesla Cybertruck prototiplerinden biri, yeni sızdırılan bir fotoğrafla iç mekanıyla birlikte görüldü. Fotoğrafta, sürücünün bakış açısını yansıtan direksiyon simidi ve derin gösterge paneli ön plana çıkıyor. Direksiyon simidi, önceki Tesla modellerinden farklı bir tasarıma sahip olup, boyunduruk ve yuvarlak direksiyonların bir karışımını andırıyor. Sürücünün önünde ise herhangi bir ekran veya gösterge bulunmuyor.

2024-tesla-cybertruck-leaked-interior-image-eqw646fc47586148

Fotoğraf aynı zamanda Cybertruck'ın iç mekanının derinliğini gösteriyor ve beklendiği gibi kabinin şeklinden dolayı oldukça geniş bir alan sunuyor. Ortadaki konsolun artık bir orta koltuğa dönüşmediği görülüyor.

tesla-cybertruck-pov-interior-photos

Tesla, Cybertruck'ı bu yaz üretime almayı planlarken, hacimli üretimin gelecek yıla kadar gerçekleşmesi bekleniyor. Şirket, resmi teslimat etkinliğinde Cybertruck hakkında daha fazla ayrıntıyı açıklayacağını belirtti. Bu nedenle, iç mekan tasarımında üretim öncesi değişikliklerin olabileceği göz önünde bulundurulmalı. Cybertruck'ın radikal iç mekan tasarımı, hem sevenlerini heyecanlandıracak hem de farklı yorumlara neden olacak gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.