Sinan Akçıl Cumgurbaşkanı Erdoğan'a olan sevgisini böyle paylaştı!

Sinan Akçıl Cumgurbaşkanı Erdoğan'a olan sevgisini böyle paylaştı!
Sinan Akçıl, yurt dışında bulunduğu bir sohbet sırasında iki kişiyle Başkan Erdoğan'a olan güven ve sevgi duygularını paylaştıklarını ifade etti. Akçıl, bu sohbetlerde karşılaştığı önemli bir detayı da dile getirdi ve dünyada böyle bir etkinin olduğunu belirtti.

Ünlü sanatçı Sinan Akçıl, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, yurt dışında iki yabancı ile yaptığı bir konuşmayı paylaştı. Bu konuşmada, sohbet ettiği kişilerin Başkan Erdoğan'ın bir kez daha cumhurbaşkanı seçilmesiyle yaşadıkları mutluluğa değinen Sinan Akçıl, şu ifadeleri kullandı:

"Başkan Erdoğan, biz Müslümanların hakkını savunan, bizi ezmeye çalışanlara kafa tutan bir adam olarak tekrar seçildi. Bu, bizim için büyük bir mutluluk kaynağı."

"Bugün Fas'ta bir şoför ağabeyimizle konuştum, ve 2 gün önce Paris'te bir mekan sahibi bana aynı şeyi söyledi: 'Biz çok mutluyuz, çünkü biz Müslümanların haklarını savunan, bizi ezmeye çalışanlara kafa tutan bir lider kazandı.' Bu gerçekten önemli bir detay ve dünyada böyle bir etki olduğunu gösteriyor... Söylemek istedim."

Kaynak: Yenigün Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.