MasterChef Serhat Doğramacı Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? Mesleği Ne?

MasterChef Serhat Doğramacı Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? Mesleği Ne?
MasterChef Türkiye'nin en sevilen yarışma programlarından biri olduğu bir gerçek. Yeni sezonunda da izleyicileri lezzetli yemeklerle buluşturmaya hazırlanan programda, jüri üyeleri aynı kalırken yarışmacılar arasında da dikkat çeken isimler yer alıyor. Bunlardan biri de Serhat Doğramacı. Peki MasterChef Serhat Doğramacı kimdir? Nereli, kaç yaşında ve mesleği ne? İşte detaylar...

MasterChef Serhat Doğramacı, 23 yaşında genç ve yetenekli bir şef adayıdır. İstanbul'dan yarışmaya katılan Serhat, yaklaşık 9-10 yıldır aşçılık mesleğiyle uğraşmaktadır. Turizm Otelcilik bölümünü tamamladığı Selim Paşa Lisesi'nde eğitim almış ve ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Aşçılık bölümünde eğitimine devam etmiştir.

Serhat Doğramacı, ulusal ve uluslararası gastronomi yarışmalarında tam 15 adet madalya ve kupa kazanmıştır. Bu deneyimlerle kendini sürekli geliştiren ve yenilikçi tarifler üreten Serhat, Amerika ve Almanya gibi ülkelerde de çalışma fırsatı bulmuştur.

İngilizceyi ileri düzeyde, Almanca ve Rusça'yı ise başlangıç düzeyinde bilen Serhat Doğramacı, MasterChef 2020'nin ana kadrosunda yer alarak büyük bir iddia ortaya koymuştur. Kendisi, Instagram hesabı üzerinden takipçilerinin sorularını da yanıtlamaktadır.

Serhat Doğramacı, MasterChef Türkiye'nin yeni sezonunda izleyicileri kendine hayran bırakacak lezzetler sunmak için heyecanla bekleniyor. Yetenekleri ve deneyimleriyle adından söz ettiren Serhat'ın mutfak serüveni, izleyicilere birbirinden tatlı sürprizler ve nefis yemekler vaat ediyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.