MasterChef Sergen Özen kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Boyu ve kilosu kaç?

MasterChef Sergen Özen kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Boyu ve kilosu kaç?
MasterChef Türkiye'nin heyecanla beklenen yeni sezonunda, dikkat çeken isimlerden biri Sergen Özen oldu. İzleyiciler, Sergen Özen'in sıra dışı tarzı ve başarılı performansıyla kendisine olan ilgiyi artırıyor. Arama motorlarında hızla yükselen sorgulamalar, "Sergen Özen kimdir?", "Kaç yaşında?", "Nereli?" ve hatta "Boyu ve kilosu ne?" gibi sorularla dolu. Peki, MasterChef Sergen Özen kimdir? Detaylar merakla bekleniyor!

MasterChef Sergen Özen, 27 Temmuz 1996 tarihinde Tekirdağ'da doğmuştur. 2023 sezonunda da MasterChef'e katılan Sergen, geçtiğimiz yıl yarışmada yer almasına rağmen sosu eklemeyi unuttuğu bir yemek nedeniyle elemelerde elenmişti. Sergen Özen, aşçılık kariyerine Tekirdağ Turizm Otelcilik Lisesi'nde başlamış ve daha sonra Pamukkale Üniversitesi'nde aşçılık bölümünde eğitim almıştır. Yaklaşık dokuz yıldır aşçılık yapmaktadır.

Sergen Özen'in boyu ve kilosu hakkında herhangi bir bilgi mevcut değildir. Ancak, Sergen Özen'in resmi sosyal medya hesabı olan Instagram'da "sergenozn" kullanıcı adıyla aktif olarak paylaşımlar yapmaktadır ve 287 bin takipçisi bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.