MasterChef Arem Kimdir? Kaçıncı Oldu ve Ne İş Yapıyor?

MasterChef Arem Kimdir? Kaçıncı Oldu ve Ne İş Yapıyor?
MasterChef Türkiye programının bu akşamki bölümünde, 2020 sezonunun iddialı yarışmacılarından Arem Yüce konuk oldu. Antalya'da yapılan çekimlere katılan Arem Yüce, sempatik tavırlarıyla dikkat çekti. Peki, MasterChef Arem kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

Arem Yüce, MasterChef 2020 sezonunda yer alan başarılı bir yarışmacıdır. 23 yaşında olan Arem, Diyarbakır'dan yarışmaya katılmıştır. İşletmeci olan Arem Yüce, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Gastronomi Bölümü'nden mezun olmuştur.

Yarışmanın başlangıcında, kendi özgün tarifi olan "Kuzuların Sessizliği" adını verdiği yemeğiyle dikkatleri üzerine çeken Arem, üçlü düelloda diğer yarışmacılar Yakup ve Batuhan ile mücadele etmiş ve birinci olmuştur. Ancak, ilk 16'ya giremeyen Arem Yüce daha sonra yedeklerden tekrar yarışmaya katılmıştır.

MasterChef Arem'in genç yaşına rağmen gösterdiği başarılı performans ve yetenekleri izleyicilerin takdirini kazanmıştır. Kendine özgü tarifleri ve mutfakta sergilediği becerileriyle dikkat çeken Arem, izleyicilerin favori yarışmacıları arasında yer almıştır.

Dün akşamki Adana Kebabı bölümünde, Arem'in verdiği esprili yanıt stüdyoda kahkaha tufanı yaratmıştır. Arem, "Şefim onu babam yapmıştı, riske atmadı. Geçti yaptı" şeklindeki espriyle izleyicileri güldürmeyi başarmıştır.

Arem Yüce'nin sosyal medya hesaplarını takip etmek isteyenler, Instagram'da @aremthecook kullanıcı adını takip edebilirler.

MasterChef Arem'in katılımıyla renklenen ve heyecanı daha da artan MasterChef Türkiye programının yeni bölümleri merakla beklenmektedir. Arem Yüce'nin mutfak yeteneklerini daha da geliştireceği ve izleyicilere unutulmaz lezzet deneyimleri sunmaya devam edeceği şüphesizdir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.