Günel Zeynalova kimdir, Reza Zarrab neden ayrıldı? Günel Zeynalova nasıl ünlü oldu? Azeri Kızı Günel kaç yaşında?

Günel Zeynalova kimdir, Reza Zarrab neden ayrıldı? Günel Zeynalova nasıl ünlü oldu? Azeri Kızı Günel kaç yaşında?
Azeri pop müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Günel Zeynalova, 1980 yılında Azerbaycan'ın Bakü şehrinde doğmuştur. Müzik kariyerine genç yaşlarda başlayan Günel, 1990'lı yıllarda Türkiye'de büyük bir popülarite kazanmış bir isim Peki ama Günel Zeynalova kimdir, Reza Zarrab neden ayrıldı? Günel Zeynalova nasıl ünlü oldu? Azeri Kızı Günel kaç yaşında? İşte detaylar...

Azeri pop müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Günel Zeynalova, 1980 yılında Azerbaycan'ın Bakü şehrinde doğmuştur. Müzik kariyerine genç yaşlarda başlayan Günel, 1990'lı yıllarda Türkiye'de büyük bir popülarite kazanmıştır.

Günel'in Türkiye'deki tanınırlığı, "Oy Didem" şarkısıyla gerçekleşmiştir. Bu şarkı, 1995 yılında çıkış yapmış ve kısa sürede geniş bir dinleyici kitlesi tarafından sevilmiştir. O dönemde henüz küçük bir kız olan Günel, şarkısıyla Türk halkının ilgisini çekmiş ve birçok kişi tarafından sevilen bir sanatçı haline gelmiştir.

Günel Zeynalova kimdir?

Azerbaycan doğumlu şarkıcı Günel Zeynalova, ya da bilinen adıyla Azeri kızı Günel, 25 Ekim 1985 tarihinde Ağdam'da doğmuştur. Günel, 13 yaşındayken ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses tarafından keşfedilmiş ve 90'lı yıllarda "Oy Didem" şarkısıyla büyük bir popülerlik elde etmiştir. Günel, 1.67 metre boyunda, 54 kilogram ağırlığında ve akrep burcudur.

Günel Reza Zarrab ilişkisi neden bitti?

Günel ve Reza Zarrab ilişkisi nişanlılık döneminde sonlanmıştı. Bu ilişki sürecinde ise Reza Zarrab'ın ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'le ilişkisi ortaya çıkmıştı. Günel ise aldatılmanın acısını sosyal medya hesabından Reza Zarrab'ın hâlâ kendisine çiçekler gönderdiğini belirtmişti.

Günel Zeynalova nasıl ünlü oldu? 

Asıl adı Günel Zeynalova olan şarkıcı, 13 yaşında ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses tarafından keşfedilmiştir. 90'lı yıllarda "Oy Didem" şarkısıyla büyük bir popülerlik kazanmıştır. Günel'in müzik kariyeri bu dönemden itibaren yükselişe geçmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.