Ece Güner Kaç Yaşında, Nereli?

Ece Güner Kaç Yaşında, Nereli?
Hukukçu Ece Güner, 1970 doğumlu olup 53 yaşındadır. İstanbul doğumlu olan Ece Güner, hem Türkiye'de hem de uluslararası alanda birçok başarılı projeye imza atmıştır.

ECE GÜNER BİYOGRAFİSİ

Ece Güner, Güner Hukuk Bürosu'nun kurucusu ve yönetici ortağıdır. Özellikle sınır ötesi birleşme ve devralmalar, özelleştirmeler, kamu-özel ortaklıkları ve finansman projelerinde son 25 yıldır Türkiye'nin önde gelen avukatlarından biridir.

Güner, 1992 yılında prestijli Université Paris Panthéon Sorbonne'dan en yüksek onur derecesiyle (Mention Trés Bien) mezun olmuştur. Ardından, Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden İstanbul Üniversitesi'nde denklik eğitimini tamamlamış ve 1994 yılında İstanbul Barosu'na kaydolmuştur.

Ece Güner, gerek Türk hukuku gerekse Avrupa Birliği hukukundaki derin bilgi birikimi, iş ahlakı ve müvekkillerinin en karmaşık isteklerini bile karşılama konusundaki eşsiz yeteneği ile bilinir. Aynı zamanda, Türkiye'de son 15 yılda en fazla birleşme ve devralma işlemi tamamlayan avukatlardan biri olarak kabul edilir.

Güner'in olağanüstü iş tecrübesinin yanı sıra, Türk demokrasisini iyileştirmeye kendini adamıştır. Türk yasamasını sadece kazandığı çığır açıcı hukuk davaları ile değil, aynı zamanda sivil toplumdaki rolü ile de şekillendirmeye devam etmektedir.

Ece Güner, Fransızca, İngilizce ve Türkçe olmak üzere 3 dilde akıcı şekilde konuşabilmektedir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.