İpek Çiçek Kimdir? İpek Çiçek ile Pınar Deniz arasında ne geçti

İpek Çiçek Kimdir? İpek Çiçek ile Pınar Deniz arasında ne geçti
İpek Çiçek, televizyon ekranlarının yeni yüzlerinden biri olarak dikkat çeken genç bir oyuncudur. Kendisi başarılı yapımlarda rol alarak kendine bir hayran kitlesi oluşturmuştur. Sinema filmi ile oyunculuk kariyerine başlamış olan İpek Çiçek'in hayatı, pek çok kişi tarafından merak edilmektedir. İşte İpek Çiçek hakkında bilinen bazı detaylar...

Genç oyuncu İpek Çiçek, 26 Mart 1999 yılında İstanbul'da doğmuştur. Kendisinin 1,58 cm boyunda ve 48 kilogram ağırlığında olduğu belirtilmektedir. İpek Çiçek halen İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde oyunculuk bölümünde eğitimine devam etmektedir. Ayrıca oyunculuk alanında Beyti Engin'den eğitimler aldığı bilinmektedir.

İpek Çiçek hangi yapımlarda yer aldı

Dört Köşe

Elimi Bırakma

Mucize Doktor

Gençliğim Eyvah

Çocukluk

Aile

Aktris

İpek Çiçek, Pınar Deniz olayı 

Son dönemde "Yargı" dizisiyle popülerlik kazanan güzel oyuncu Pınar Deniz, şu sıralar bir dijital platformda yayınlanacak olan "Aktris" dizisinde başrol oynamaktan heyecan duyuyor.

Dizinin kadrosunda bulunan İpek Çiçek ise geçtiğimiz günlerde gerçekleşen bir galada, rol arkadaşı Pınar Deniz konuşurken dikkat çeken hareketlerde bulundu.

İpek Çiçek'in, Pınar Deniz'in "Kimseyi örnek almadım" dediği anlarda yüzünün şekilden şekile girmesi, sosyal medyaya damga vurdu.

Kaynak: Yenigün Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.