Gelinim Mutfakta Ezgi neden yok? Gelinim Mutfakta Ezgi kaç bilezikle ayrıldı?

Gelinim Mutfakta Ezgi neden yok? Gelinim Mutfakta Ezgi kaç bilezikle ayrıldı?
Gelinim Mutfakta yarışmasının 1149. bölümünde Ezgi ve kayınvalidesi Gönül Ediz'in programda olmaması izleyicileri meraklandırdı. Sunucu Nursel Ergin tarafından yapılan açıklamada, Ezgi ve Gönül Hanım'ın diskalifiye olmadığı, sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan ayrıldıkları açıkladı.

Nursel Ergin, programda Ezgi ve Gönül Hanım'ın yokluğunu "Ben çok üzüldüm" şeklinde ifade etti. Ancak Ezgi ve Gönül Hanım'dan kendilerine ilişkin bir açıklama yapılmadı. Nursel Ergin, diskalifiye olmadıklarını ve sağlık sorunları nedeniyle ayrıldıklarını belirtilirken, Ezgi ve Gönül Hanım'ın yarışmaya geri dönebileceklerini ve başları üzerinde yerleri olduğunu söyledi.

Gönül Hanım'ın annesinin diyaliz hastası olduğu ve durumunun ciddiyet kazandığı belirtildi. Bu nedenle Ezgi Hanım, Gönül Hanım'ın ailesiyle birlikte annesinin yanında olmak için yarışmadan ayrıldığı ifade edildi. 

Programın sunucu Nurseli Ergin, Ezgi ve Gönül Hanım'ın sağlık durumları düzeldiğinde yarışmaya geri dönebilecekleri ve tekrar yarışmaya katılabilecekleri söyledi.

Gelinim Mutfakta Ezgi Kaç Bilezik Kazandı?

Gelinim Mutfakta Ezgi 3 tane çeyrek altın kazandı. Haftanın en yüksek puanını alarak 7 altın bilezik sahibi olan yarışmada Ezgi, hiç bilezik kazanamadı.

Kaynak: Yenigün Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.