Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Nasıl şampiyon olur?

Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Nasıl şampiyon olur?
Spor Toto Süper Lig'in son 2 haftaya girilirken, şampiyonluk yarışı büyük bir heyecana sahne oluyor. Galatasaray lider konumda yer alırken, Fenerbahçe ise hemen arkasında takibini sürdürüyor. Fenerbahçe son 2 haftada maçlarını kazanırsa Şampiyon olabilir mi ? Galatasaray kaç puan alırsa şampiyon olabilir ? tüm detaylar haberimizde.

Fenerbahçe'nin ligdeki mücadelesi ve kalan maçları, puan durumu ve maç takvimi büyük bir ilgiyle araştırılıyor. Fenerbahçe, ligde Galatasaray'la arasındaki 5 puanlık farkı koruyarak 74 puanla mücadelesini sürdürüyor. Şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Fenerbahçe için, nasıl şampiyon olabileceği ve şampiyonluk ihtimali merak konusu olan tüm detaylar haberimizde.

FENERBAHÇE 'NİN KALAN MAÇLARI

Fenerbahçe - Antalyaspor (36. Hafta)

Galatasaray - Fenerbahçe (37. Hafta)

SÜPER LİG NE ZAMAN BİTECEK?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) paylaştığı takvime göre, 2022-2023 Spor Toto Süper Lig sezonu 28 Mayıs 2023 tarihinde sona erecek.

FENERBAHÇE NASIL ŞAMPİYON OLUR?

Fenerbahçe'nin şampiyon olabilmesi için öncelikle Galatasaray'ın puan kaybetmesini beklemesi gerekmektedir. Fenerbahçe'nin tüm kalan maçlarını kazanması, Galatasaray'ın ise puan kaybetmesi halinde sarı-lacivertli takım şampiyonluk şansını elde edebilir.

YENİGÜN HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.