Türk savunma sanayisi, İngiltere'de düzenlenen DSEI 2023 Fuarı'nda gücünü gösterdi

Türk savunma sanayisi, İngiltere'de düzenlenen DSEI 2023 Fuarı'nda gücünü gösterdi
Türk savunma sanayisi, İngiltere’de düzenlenen, alanında dünyanın en önemli etkinliklerinden Uluslararası Savunma ve Güvenlik Ekipmanları Fuarı'na (DSEI 2023) yaklaşık 30 şirketle katıldı.

İngiltere'nin başkenti Londra'daki ExCeL Fuar Merkezi'nde hükümetler, silahlı kuvvetler ve endüstri temsilcilerini bir araya getiren üç gün sürecek fuara dünyanın birçok ülkesinden tedarikçiler katıldı.

Dünyanın en büyük uluslararası savunma ve güvenlik teknoloji fuarlarından biri olan ve bu yıl 22'ncisi düzenlenen DSEI 2023'te, savunma ve havacılık sanayisine yönelik en son çözüm ve sistemler sergilendi.

Bu yıl "entegre güce ulaşmak" temasıyla düzenlenen etkinlikte, hava, kara, deniz, siber ve elektromanyetik faaliyetler ile uzaydan oluşan operasyonel alanlar arasında entegrasyon uygunluğuna işaret edildi.

Her iki yılda bir düzenlenen fuara, Türk savunma sanayisi şirketleri de Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı koordinasyonunda, Savunma ve Havacılık Sanayi İhracatçıları Birliği desteğiyle katılım sağladı.

Fuarda, aralarında ASELSAN, BMC, CES Kompozit, HAVELSAN, Kale Arge, MKE AŞ, Nurol Makina, REPKON, Roketsan, CANiK, Sarsılmaz, TAIS'in bulunduğu yaklaşık 30 Türk şirketi, ürün ve kabiliyetlerini sergiledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.