Yaren Çakar kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Yaren Çakar kimdir, nereli ve kaç yaşında?
Yaren Çakar isimli bir Twitch yayıncısının Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk'a hakaret etmesi taraftarları isyan ettirdi. Peki Yaren Çakar kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Yaren Çakar isimli bir Twitch yayıncısının Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk'a hakaret etmesi taraftarları isyan ettirdi. Peki Yaren Çakar Kimdir? Kaç Yaşında? Ali Yiğit Buruk’a Ne Dedi?

Genç yayıncı, yayın sırasında Ali Yiğit Buruk'un oğlunun fotoğraflarını Google'da arattı ve "çok çirkin" olduğunu iddia etti. 

Sosyal medya platformu Twitch üzerinden yaptığı yayınlarla tanınıyor. Son olarak Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk hakkında söylediği sözlerle gündeme geldi. Sosyal medyaya yansıyan kayıtlarda Twitch yayıncısı Yaren Çakar, Galatasaray taraftarının sevdiği isimlerden biri haline gelen Ali Yiğit Buruk hakkında "çok çirkin" ifadesini kullanmış ancak gelen tepkilerin ardından özür dilemişti.

Yaren Çakar'ın sözleri üzerine Galatasaray sosyal medya hesapları ve taraftarları da sosyal medya fenomenine sponsor olan Yemek Sepeti'ne sponsorluktan vazgeçmesi için baskı yaptı ve şirket kısa süre içinde söz konusu kişiyle bağlarını kopardığını duyurdu. Yaren Çakar sosyal medya hesaplarından özür dilese de Galatasaraylı taraftarların tepkisi en azından şimdilik dinmiş değil. Yaren Çakar gelen tepkiler neticesinde Instagram hesabındaki yorumları kapattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.