Watsons 8.8 Alışveriş Festivali Başladı!

Watsons 8.8 Alışveriş Festivali Başladı!
Güzellik, kişisel bakım ve kozmetiğin vazgeçilmez adresi Watsons’ın 8.8 Alışveriş Festivali başladı! Watsons Club Card’a özel %50’ye varan indirimlerin yer aldığı festival, 8 Ağustos’a kadar Watsons mağazaları, watsons.com.tr ve Watsons Mobil uygulamasında geçerli olacak!

Güzellik, kişisel bakım ve kozmetiğin vazgeçilmez adresi Watsons’ın 8.8 Alışveriş Festivali başladı! Watsons Club Card’a özel %50’ye varan indirimlerin yer aldığı festival, 8 Ağustos’a kadar Watsons mağazaları, watsons.com.tr ve Watsons Mobil uygulamasında geçerli olacak!

Watsons Türkiye’nin 8.8 Alışveriş Festivali büyük indirimlerle 31 Temmuz’da Watsons.com.tr’de başladı. Tüm ürün gruplarında Watsons Club Card’a özel %50’ye varan indirim fırsatı sunan Watsons, kampanya kapsamında yüzlerce marka ve binlerce üründen oluşan renkli dünyasını birbirinden özel fırsatlarla müşterileriyle buluşturuyor.

8 Ağustos’a kadar sürecek olan alışveriş festivaline özel indirimler, Watsons mağazaları, watsons.com.tr ve Watsons Mobil Uygulaması’nda geçerli olacak.

Ayrıca 8 Ağustos’ta mobil uygulamaya özel indirimlerle müşterilerini buluşturacak olan Watsons, sürpriz ürünlerde sürpriz indirimler yapmaya hazırlanıyor. App’e özel indirimler için 8.8’i bekleyin!

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.