Tarım Kredi Market'te İndirim Vakti: Ayçiçek Yağı, Yumurta ve Şeker Fiyatları Düşüyor

Tarım Kredi Market'te İndirim Vakti: Ayçiçek Yağı, Yumurta ve Şeker Fiyatları Düşüyor
Tarım Kredi Market, 5 Ekim tarihine kadar devam edecek olan indirim fırsatlarıyla müşterilerini sevindiriyor. Ayçiçek yağı, koli yumurta ve toz şeker gibi temel gıda ürünlerinde büyük indirimler sizi bekliyor.

Tarım Kredi Market, her zaman olduğu gibi kaliteli ürünleri hesaplı fiyatlarla sunmaya devam ediyor. Eylül ayının sonlarına yaklaşırken, yeni bir indirim şöleni başlıyor. 5 Ekim tarihine kadar geçerli olacak olan bu indirimler, temel gıda ürünlerinde büyük avantajlar sunuyor.

Tarım Kredi Kooperatifi, uzun süredir kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunma misyonunu sürdürüyor. Bu misyon, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla başlamış ve hala devam ediyor. Beşikten mezara kadar herkesin ihtiyaç duyduğu temel gıda ürünlerini, uygun fiyatlarla sunmayı hedefleyen Tarım Kredi Market, bu kez de ayçiçek yağı, yumurta ve şeker gibi ürünlerde büyük indirimlerle karşınıza çıkıyor.

Tarım Kredi Market'in yeni indirim listesi, evinizin ihtiyaçlarına cevap verecek birçok ürünü içeriyor. İşte Tarım Kredi indirim listesinde yer alan bazı ürünler:

1. Ayçiçek Yağı: Sağlıklı ve lezzetli yemekler için ayçiçek yağı önemli bir bileşendir. Tarım Kredi Market, 5 litrelik ayçiçek yağını indirimli olarak sunuyor.

2. Koli Yumurta: Protein ihtiyacınızı karşılamak için ideal bir seçenek olan yumurta, 30'lu koliler halinde indirimde.

3. Toz Şeker: Tatlılarınızın ve çayınızın vazgeçilmezi olan toz şeker, 5 kilogramlık paketler halinde büyük indirimle satışta.

Tarım Kredi Kooperatif Market, temel gıda ürünleri dışında birçok farklı kategoride ürünü de indirimli fiyatlarla sunuyor. Peynir çeşitleri, süt ürünleri, kahvaltılık ürünler, bakliyat çeşitleri, tuvalet kağıdı, kağıt havlu, toz deterjan, sıvı çamaşır deterjanı, çamaşır suyu ve yüzey temizleme ürünleri gibi temizlik ürünleri de Tarım Kredi Market'te indirimde bulunuyor.

Bu indirim fırsatları sınırlı sayıda ve stoklarla sınırlı olduğu için, hemen en yakın Tarım Kredi Market şubesine uğrayarak avantajlı alışverişin tadını çıkarabilirsiniz. Tarım Kredi Market, müşterilerine kaliteyi uygun fiyatlarla sunmayı sürdürüyor ve bu misyonuyla güvenilir bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.