Halil Ay öldü mü? Son dakika Fransa Halil Ay cinayeti nedir?

Halil Ay öldü mü? Son dakika Fransa Halil Ay cinayeti nedir?
Fransız haber kaynakları, 6 Ağustos Pazar günü Chatonnay bölgesindeki bir çiftlik evine düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişinin öldürüldüğünü duyurdu. Peki Halil Ay öldü mü Fransa Halil Ay cinayeti cenazesi ne zaman Türkiye'ye gelecek? Barış Boyun Halil Ay meselesi nedir?

İstanbul'da Ocak ayında Haliç köprüsü üzerinde içinde 3 kişinin bulunduğu seyir halindeki bir araca silahlı saldırı düzenlenmiş, araçta bulunan Cumali Aslan hayatını kaybetmiş, bir kişi de yaralanmıştı. İddialara göre saldırının hedefi, kırmızı bültenle aranan ve İtalya'da yakalanan çete lideri Barış Boyun ile kavgalı olan Halil Ay'dı. O saldırıdan sağ kurtulan Halil Ay, Fransa'da bir çiftlik evine düzenlenen saldırıda öldürüldü.

Fransız haber kaynakları, 6 Ağustos Pazar günü Chatonnay bölgesindeki bir çiftlik evine düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişinin öldürüldüğünü duyurdu.

halil ay öldü mü

Yapılan ilk incelemede ölenlerin Türk vatandaşı olduğu belirlendi. Saldırı sırasında banyoda bulunan 27 yaşındaki bir erkek gözaltına alındı. İfadesinde saldırı sırasında banyoda olduğunu, dışarı çıktığında iki kişinin cansız bedenini gördüğünü ve ölenlerin Türkiye'de bir çete tarafından cinayet suçundan arandığını söyledi. Evde yapılan incelemelerde olay yerinde 12 adet boş kovan bulundu.

Soruşturma kapsamında maktullerin sahte kimliklerle Fransa'ya giriş yaptıkları ve kaldıkları evi internet üzerinden kiraladıkları tespit edildi. Evi kiralayan kişinin de ifadesi alındı.

YAKINLARI ÖLDÜĞÜNÜ SOSYAL MEDYADA DUYURDU

Haliç'teki saldırının hedefi olan Halil Ay'ın yakınları sosyal medya paylaşımlarında Ay'ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Olayın ardından Lyon savcılığı tarafından yürütülen soruşturmada 2 kişi tutuklandı. Bir kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İstanbul'da Ocak ayında Haliç köprüsü üzerinde içinde 3 kişinin bulunduğu seyir halindeki bir otomobile silahlı saldırı düzenlenmiş, araçta bulunan Cumali Aslan hayatını kaybetmişti. Saldırının hedefinin, kırmızı bültenle aranırken İtalya'da yakalanan çete lideri Barış Boyun ile aralarında husumet bulunan Halil Ay olduğu iddia edilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.