Bandırma Belediyesi'nin Halk Günü Etkinliği Yoğun İlgiyle Sürüyor

Bandırma Belediyesi'nin Halk Günü Etkinliği Yoğun İlgiyle Sürüyor
Bandırma Belediyesi tarafından vatandaşlarla daha yakın temas kurmak amacıyla başlatılan 'Halk Günü' organizasyonu, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun'un liderliğinde başarılı bir şekilde ilerliyor.

Başkanlık görevine geldiği andan itibaren ilçe sakinlerinin ihtiyaç ve talepleriyle birebir ilgilenen Başkan Tolga Tosun, Bandırma Belediyesi'nin merkezinde vatandaşları ağırlıyor. Bu buluşmalar, hemşehrilerin doğrudan yönetimle iletişim kurmasını sağlıyor.

Katılımcı ve Şeffaf Belediyecilik Anlayışı

Vatandaşların talepleri, Başkan Tolga Tosun'un direktifleriyle ilgili departmanlara aktarılıyor. Bu sayede, talepler hızla değerlendirilip çözüme kavuşturuluyor. Bandırma Belediyesi'nin katılımcı ve şeffaf yaklaşımı, vatandaşların belediyeye olan güvenini artırıyor.

Vatandaşlar, Halk Günü Sohbetlerini Takdir Ediyor

Samimi bir atmosferde gerçekleştirilen 'Halk Günü' toplantıları, ilçe sakinleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Bu etkinlikler, vatandaşların yönetimle doğrudan iletişim kurma fırsatı bulduğu nadir anlardan biri olma özelliğini taşıyor.

Ulaşılabilir Yönetimin Önemi

Bürokrasi engellerini aşarak, vatandaşlarına kolaylıkla ulaşabilen bir yönetim anlayışını benimseyen Bandırma Belediyesi, bu sayede ulaşılabilir yönetimin kriterlerini yerine getiriyor.

Başkan Av. Tolga Tosun'un açıklamalarına göre; Bandırma Belediyesi, çalışmalarını her zaman vatandaşın istek ve ihtiyaçları doğrultusunda sürdürmeye özen gösteriyor. "Halkımızla doğrudan iletişim kurmayı, en etkili hizmet yöntemi olarak görüyoruz. Halk Günü toplantılarıyla, Bandırmalı hemşehrilerimizle doğrudan temas halinde olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz," dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.