ZEKİ GÜVEN

ZEKİ GÜVEN

KADIN HAYATTIR

Merhaba,

Bir kadın hayatın her anından zevk almak ve her anını doyasıya yaşamak ister. O yüzden kadın hayatın ta kendisidir. Hem kadın hem de hayat dişil enerjinin tezahürü olduğu için kadın hayatın her anına olağanüstü anlam kazandırır.

Havayı solumak, su içmek, yemek yemek, yürümek vs. bir kadın ile birlikte yapıldığında bambaşka tatlara sahiptir. Kadın yaşamın baharatı gibidir, her tada bambaşka tatlar katar. Onun kattığı lezzetin tadını çıkaramayan ise maalesef yaşamıyordur.

Bir kadın, yaratıcı enerjinin tezahürü olduğu için yaratıcılığın da ta kendisidir. Kadın yaratıcılığının sınırı olmaz ve buna aşk da eklenirse kadın, yaratıcılığını çılgınca ifade eder. Bir kadının aklına gelen çılgınlıkları bir erkek hayal bile edemez, aklı almaz. O yüzden kadının sıra dışı çılgınlıkları sıradan erkeği korkutur ve delirtir. Sıradan erkek sıradışı kadından korkup kaçar, çünkü onun deli olduğunu düşünür. Bir kadın delidir aslında; o, aşk ve yaratıcılık delisidir.

Bir kadın “hayatının erkeği”ni bulunca muazzam yaratıcılığı devreye girer ve hayal bile edemeyeceği şeyler yapmaya başlar. Yaratıcılığı yıkıcı olmaz yapıcı olur. O zaman kadın kimse için yapmadığını “hayatının erkeği” için yapar. Bir kadın ayrıca sevgidir. Her an sevgiyi vermeye ve almaya hazırdır. O yüzden bir kadın asla sevdiklerini kırmak ve onlardan ayrılmak istemez. Bir kadın zor sever ama tam sever. Kadın duygusal bir varlık olduğu için önce kalbiyle sonra da kafasıyla sever. Bununla birlikte eğer bir kadın birisini sevmezse hiçbir şey onu sevmeye zorlayamaz.

Dünya gezegeninde iki cins mevcuttur. Biri kadın diğeri erkek. Her erkek canlı, dişiye kur yapar, onu elde etmek veya yaşam döngüsünü kurmak ister. Dünyaya gözlerinizi açtığınızda sizi kucaklayan, besleyen ve sevgisini veren ilk canlı kadındır. Bu anlamda hayatın kendisi olan ve tüm yaşama değer katan kadınlarımızı bir kez daha anlama zamanıdır. Kadınlar ne ister biliyor musunuz? Sadece SEVGİ. Sevgimiz hiç eksilmesin.

Sevgilerimle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ZEKİ GÜVEN Arşivi