Sanatçılar gençleri uyuşturucu konusunda uyardı

Sanatçılar gençleri uyuşturucu konusunda uyardı
Yeşilay'ın 'Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığıyla Mücadele Günü' dolayısıyla Kadıköy'de düzenlediği etkinlikte, sanatçılar gençlere uyuşturucunun zararları hakkında uyarıda bulundu.

Yeşilay, 26 Haziran "Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığıyla Mücadele Günü" dolayısıyla sanatçıların katılımıyla çeşitli etkinlikler düzenledi.

Kadıköy Rıhtım"da düzenlenen etkinlikte Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) çalışanları ve gönüllüleri, zararlı alışkanlıklara karşı broşür dağıttı.

Yeşilay destekçisi sanatçılar Aydilge, Bahadır Tatlıöz, Melikzade Çinare ve Burak Arslan da alanda kurulan duvara, günün anlamına dair mesajlar yazarak, gençleri uyuşturucunun zararlarına karşı uyardı.

Şarkıcı Bahadır Tatlıöz, yaptığı açıklamada, uyuşturucu ve kötü alışkanlıklarla mücadele için her zaman sivil toplum kuruluşlarına katkıda bulunmaya çalıştığını söyledi.

Güzel bir dünya için tüm zararlı alışkanlıklardan kurtulmak gerektiğini ifade eden Tatlıöz, şunları kaydetti:

"Gelecek hayatın ve dünyanın, sağlıklı beyinlerin sayesinde düzen ve refah içerisinde yaşayacağına inanıyorum. Sağlıklı beyinler için de sağlıklı yaşam gerekiyor. Sağlıklı yaşamı sürmek için ise zararlı alışkanlıklardan uzak durmak gerekiyor. Bütün genç kardeşlerime sağlıklı bir yaşam diliyorum. Çevrelerinde uyuşturucu, alkol gibi zararlı alışkanlıklarla ilgili bağımlılık yaşayan kişilere fayda sağlamak için birebir mücadele etmek gerekiyor. Her şeyi Yeşilay ve diğer kurumlara bırakmamalıyız. Bizim de yapabileceğimiz çok şeyler olabilir. Sadece sohbet ederek bile bir şeyleri değiştirebiliriz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.