DOĞAL VE SAĞLIKLI ÜRÜNLER FUARI EXPONATURA, AÇILDI!

DOĞAL VE SAĞLIKLI ÜRÜNLER FUARI EXPONATURA, AÇILDI!
Kimyasal katkılardan uzak, tamamen doğal üretilen gıda ve bakım ürünlerinin halka ve profesyonel sektör ilgilisine tanıtılacağı Exponatura, İstanbul Fuar Merkezi’nde açıldı.

 Sağlıklı ve doğal hayata dair 150’yı aşkın firmanın binbir çeşit doğal ürün sergilendiği Exponatura 2014 – 5. Doğal, Organik & Sağlıklı Ürünler Fuarı 12 Ocak Pazar akşamına kadar ziyaretçilerine açık olacak.
Sağlıklı bir hayat sürmenin yolu düzenli ve doğal ürünler kullanmaktan geçiyor. Bu konuda bilinçli tüketicilerin merakla beklediği Exponatura Fuarı bugün kapılarını açtı.  Fuarda organik ve doğal ürün üreticisi 150’yi aşkın firma, doğa mucizesi ürünlerini 4 gün boyunca fuarda sergileyecek.
Sağlıklı yaşamın en verimli fuarında bu yıl; ev yapımı tarhanadan cam kavanozdaki kabak tatlılarına, bebek sabunlarından hamilelik çatlaklarını yok eden yağlara, şok etkisi yaratacak arındırıcı taş sabunlardan gençlik iksiri detoks malzemelerine, gözaltı torbalarının mucizevi çözümü kremlerden organik ipek banyo keselerine, çiftlik üretimi organik mevye ve sebzelerden leziz soslara, damar tıkanıklığının ilacı sarımsak ekstratına kadar birçok ürün yer alıyor.
Şehir insanının özlediği çiftlik sebze ve mevyelerinden katkısız sıkma içeceklere, el yapımı soslardan tansiyon hastalarına özel ekstratlara, damıtma zeytinyağıyla üretilen güzellik sabunlarına, karınca yağlarından hamilelik çatlaklarını yok eden kremlere, yörelerin meşhur lezzetlerinden dağlardan toplanan şifalı bitkilere kadar doğal ve sağlıklı olan herşey Exponatura’da üreticisi tarafından ziyaretçilere sunuluyor.
Aralarında Arbella Makarna’dan Çaykur’a, Aksu Vital’dan Mecit Efendi’ye, GNC Live Well’den Koza Bilişim’e, Balen Bal’dan Karali Çay’a, Milas Belediyesi’nden Çanakkale Pazarı’na, ayrıca bebeklere özel organik ürünleriyle Sodasan gibi birçok dikkat çekici firmanın yer aldığı fuar, perakendeci ve toptancılar tarafından merakla bekleniyor. Ünlü birçok sanatçının ve ev hanımlarının tercihi doğal bakım ürünleri de yoğun ilgi görecek stantlar arasında.
Geçen yıl 137 firmanın katılımı ile gerçekleşen Exponatura Fuarı, birçok farklı ülkenden gelen ziyaretçileri gıda, kozmetik, sağlık alanlarında yepyeni ürünlerle tanıştırmıştı.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.