Kıvanç Tatlıtuğ, ile Başak Dizer çifti ilk defa oğulları Kurt Efe'yi paylaştılar!

Kıvanç Tatlıtuğ, ile Başak Dizer çifti ilk defa oğulları Kurt Efe'yi paylaştılar!
Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, başrolünü üstlendiği "Aile" adlı dizinin sezon finalinin ardından eşi Başak Dizer ve oğluyla birlikte yurt dışında tatil yapıyor. Tatlıtuğ'un eşi, sosyal medya hesabından ailenin gözlerden uzak bir şekilde büyüttükleri oğlu Kurt Efe ile bir fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafta dikkat çeken detay ise Kurt Efe'nin sarı saçları oldu, bu durum onun babası Kıvanç Tatlıtuğ'a benzetildi.

Ünlü çift Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, 2016 yılında sessiz sedasız bir şekilde yurt dışında evlenmişlerdi. Geçtiğimiz yıl ise oğulları Kurt Efe dünyaya gelmişti. Mutlu bir evlilik sürdüren çift, "Aile" dizisinin sezon finaliyle birlikte bir tatil planlamışlardı.

Minik Kurt Efe'nin sarı saçları babasına benzetildi

Tatil için Barcelona'yı tercih eden çiftten Kıvanç Tatlıtuğ, Instagram hesabından eşiyle romantik bir pozlarını paylaştı. Ancak oğullarının yüzünü göstermekten çekinen Başak Dizer, oğlu Kurt Efe'yle bir fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Anne ve oğlunun samimi pozu kısa sürede dikkat çekti ve sosyal medyada hızla yayıldı. Minik Kurt Efe'nin sarı saçları ise babası Kıvanç Tatlıtuğ'a olan benzerliği gözlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.