Sedat Arpalık kimdir, kaç yaşında, nereli? Melike Şahin ile eşi Sedat Arpalık kim, mesleği ne?

Sedat Arpalık kimdir, kaç yaşında, nereli? Melike Şahin ile eşi Sedat Arpalık kim, mesleği ne?
Son zamanlarda Melike Şahin ile 6 yıllık bir ilişkinin ardından evlenen Sedat Arpalık, birçok insanın ilgi odağı haline geldi. Melike Şahin'in eşi Sedat Arpalık'ın yaşının kaç olduğu ve nereden olduğu gibi konular merak ediliyor. Sedat Arpalık'ın kimdir, kaç yaşında, nereli? Melike Şahin ile eşi Sedat Arpalık kim, mesleği ne?

Melike Şahin ile 6 yıldır ilişki yaşayan Sedat Arpalık, sessiz sedasız gerçekleştirdikleri bir düğünle evlenmiştir. Sedat Arpalık hakkında pek çok detay bulunmamaktadır. Ancak, en çok merak edilen konulardan biri Melike Şahin ile yaşları arasındaki farkı. Çiftin arasıdaki yaş farkının 10 yaştan fazla olduğu tahmin edilmektedir.

Sedat Arpalık kimdir

Melike Şahin'in 6 yıllık ilişkisinin ardından sessiz sedasız evlenmesiyle beraber dikkatler Sedat Arpalık'a çevrildi. Sedat Arpalık, müziğiyle tanınan ve son dönemin popüler şarkıcılarından olan Melike Şahin'in eşidir.

Melike Şahin kim, mesleği ne?

Melike Şahin, İstanbul'da 18 Nisan 198'da doğmuştur. Divriği kökenli olan Şahin, müziğe olan ilgisini çocukluk döneminden beri taşımaktadır. Lise yıllarında Timur Selçuk'tan şan dersleri almak için Çağdaş Müzik Merkezi'ne gitmiştir. Boğaziçi Üniversitesi'nden 2012 yılında Sosyoloji bölümünden mezun olmuş ve 2017 yılına kadar Baba Zula ile birlikte vokalist olarak çalışmıştır. Baba Zula ile çalışmalarına son vermeden önce "Melikşah ve Saz Arkadaşları" adı altında bir projeyi hayata geçirmiştir. Bu projede Beyoğlu'ndaki Kanto meyhanesinde arabesk temalı bir repertuar ile konserler vermiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.