Esra Ezmeci, izleyiciye verdiği tavsiye pes dedirtti! Ezmeci'yi susturmaya çalışan Nur Viral apar topar reklama girdi

Esra Ezmeci, izleyiciye verdiği tavsiye pes dedirtti! Ezmeci'yi susturmaya çalışan Nur Viral apar topar reklama girdi
Ünlü Psikolog Esra Ezmeci geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında verdiği tavsiyeyle başta seyirciler olmak üzere sunucu Nur Viral'i de oldukça şaşırttı. Araya girerek reklama gitmek isteyen Nur Viral, Esra Ezmeci'yi susturmaya çalışması dikkatlerden kaçmadı.

Sosyal medyada takipçilerine sunduğu özgün tavsiyelerle dikkat çeken Klinik Psikolog Esra Ezmeci, Nur Viral'in programına konuk oldu. Canlı yayında verdiği tavsiyelerle Nur Viral'i oldukça şaşırttı.

Esra Ezmeci Gelen Soruya Verdiği Öneri!

Nur Viral, programında konuk ettiği Ezmeci'ye çapalamanın inceliklerini sorduğunda, Ezmeci ilginç bir yanıt verdi. "Güzel sözler mesela... Ama sessiz. Omzunu ve elini sıkacaksın. Seni seviyorum, bana sımsıkı sarılmanı istiyorum diyeceksin" şeklinde konuştu.

"Okşuyorsun Adamı"

Bu sözlerin ardından Nur Viral, "Niçin elimi sıkıyorsun eğer adam demezse?" şeklinde bir soru yöneltti. Ezmeci'nin verdiği cevap ise oldukça dikkat çekiciydi. Ezmeci, "Okşuyorsun adamı, masaj yapıyorsun" ifadelerini kullandı.

Utancından Kıpkırmızı Olan Nur Viral, Apar Topar Reklama Girdi!

Viral bu anlarda şaşkınlığını gizleyemedi ve tebessüm etti, ardından "Reklama geçelim" dedi. Reklam arasından sonra Ezmeci, çapalamayı canlandırma yaparak gösterdi ve "Okşa, öp, iyi hissettirecek şeyi bilirsiniz. Güzel sözlerle iletişim kurun" şeklinde tavsiyelerde bulundu. Nur Viral ise "Bu tür şeyleri söylerken utancımdan gülerim" şeklinde yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.