Arka Sokaklar yeni sezona bomba gibi geliyor! Rıza Baba şehit oluyor

Arka Sokaklar yeni sezona bomba gibi geliyor! Rıza Baba şehit oluyor
Beklenen dizi Arka Sokaklar 18. sezonuyla nihayet Kanal D'de kendi gününde ve saatinde izleyicileriyle buluşuyor.

Beklenen dizi Arka Sokaklar 18. sezonuyla nihayet Kanal D'de kendi gününde ve saatinde izleyicileriyle buluşuyor.

Arka Sokaklar dizisi, Türk televizyon tarihindeki en uzun soluklu fenomenlerden biri olmaya devam ediyor. Yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen dizi, Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelmiş durumda. 18. sezonunun yapımını ise D Media üstlenerek, dizinin başarılı serüvenini sürdürmeye hazırlanıyor.

Rıza Baba şehit oluyor! 

Arka Sokaklar dizisinin yeni tanıtımı, başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu'nun paylaştığı büyük bir kadroyla dikkat çekiyor. Yeni sezonda bambaşka bir hikayeye odaklanacaklarını belirten tanıtım, yayınlandığı anda büyük ilgi gördü. Diziye duyulan merak, binlerce sosyal medya yorumuyla ifade edildi. Kadrosuna dört yeni oyuncu katarak izleyicilere sürpriz yapmaya hazırlanan Arka Sokaklar, iyilik için mücadele eden gizli kahramanların hayatlarının farklı bir yerden ve perspektiften başlayacağı yeni bir sezonla izleyicilerin karşısına çıkacak.

Arka Sokaklar yeni sezon kadrosunda kimler var? 

Arka Sokaklar dizisinin 18. sezonu için büyük bir merak uyandıran tanıtımı yayınlandı. Tanıtım, Rıza Baba'nın geleceği hakkında nefes kesen anlar içeriyor. Yeni sezonda Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizinin tanıtımı, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve izleyiciler tarafından binlerce yorumla karşılandı. Kadroya eklenen dört yeni oyuncuyla birlikte Arka Sokaklar, farklı bir hikaye ve perspektifle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yönetmen Orhan Oğuz'un önderliğindeki dizi, Perihan Ünlücan, Oğuz Peçe, Tunç Oğuz ve diğer başarılı isimlerin yer aldığı geniş bir oyuncu kadrosuna sahip.

Arka Sokaklar ne zaman ve saat kaçta başlıyor?

Arka Sokaklar dizisi, 18. sezonuyla kendi gününde ve kendi saatinde Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam edecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.