Sadece terörle mücadele etmiyoruz

Sadece terörle mücadele etmiyoruz
İçişleri Bakanı Soylu, 'Sadece terörle mücadele etmiyoruz. Uyuşturucuyla, organize suç örgütleriyle, tefecilerle hepsiyle mücadele ediyoruz ve hepsiyle de şu anda iyi bir noktada olduğumuzu söylemek istiyorum.' dedi.

Hayrat ilçe merkezinde parti otobüsünün üzerinden halka hitap eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan"ın selamını iletti.

Soylu, Hayratlıların, AK Parti kurulduğu günden beri Erdoğan"a yol arkadaşlığı yaptığını belirterek, vatandaşlara bu destekleri için teşekkür etti.

Bakan Soylu, Hayratlılardan, AK Parti"nin Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu ile Hayrat Belediye Başkan Adayı Salih Öztel için destek istedi.

Hayrat"ta AK Parti bayrağının, hizmet bayrağının değişmesinin önce Recep Tayyip Erdoğan"ı üzeceğini dile getiren Soylu, "Beni de arkadaşlarımı da üzer. Yüzde 90 seviyesinde oy alan bir siyasi parti burada kazanmak durumundadır." diye konuştu.

"Bana bin saat çalış deseler çalışacağım"

Bakan Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan"ın bütün dünyayla nasıl mücadele ettiğini kendisinin de herkesin de gördüğünü belirterek, şöyle devam etti:

"İlla onun mücadelesini görmek için yanında bakan olmaya gerek yok. İlla onun mücadelesini görebilmek için milletvekili, il başkanı olmaya gerek yok. Ben öyle yorumlar, öyle değerlendirmeler vatandaşlarımız içerisinde duyuyorum ki Ankara"da 10 gün boyunca çalıştım. Trabzon"da aynen iki gün nasıl çalışacaksam, daha zor koşullarda ve daha zor bir şekilde sabahın erkeninde 8 buçuğunda, 9"unda başladım, gecenin saat 1"inde, 2"sine kadar ve neden olduğunu biliyor musunuz? Sadece bir sebepten dolayı, Allah şahit, Cumhurbaşkanımız üzülmesin. Bir de hazmedemiyorum arkadaşlar. Kılıçdaroğlu"nun Ankara Büyükşehir Belediyesine adım atacağı ve zafer naralarıyla içeriye gireceği fotoğrafı hazmedemiyorum. 24 saat değil, 48 saat değil, 72 saat değil, bana bin saat çalış deseler çalışacağım."

Bütün kurumlarla birlikte terörle mücadele ettiklerini vurgulayan Soylu, "Sadece terörle mücadele etmiyoruz. Sadece PKK ile sadece PYD ile sadece DEAŞ ile sadece uyuşturucu ile sadece DHKP-C ile sadece organize suç örgütleriyle sadece tefecilerle, hepsiyle mücadele ediyoruz ve hepsiyle de şu anda iyi bir noktada olduğumuzu söylemek istiyorum. Bütün bunlarda çok ciddi, kararlı adımlar attık. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ortaya koyduğu iradeyle, verdiği talimatlarla bunları gerçekleştirdik." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.