Müge Anlı'daki Sapık Sinan Hapishanede Öldürüldü mü?

Müge Anlı'daki Sapık Sinan Hapishanede Öldürüldü mü?

Atv ekranlarının en sevilen programı Müge Anlı İle Tatlı Sert'te geçtiğimiz aylarda Tokat Almus'ta ortadan kaybolan 65 yaşında kayıp Arife Gökçe, olayı işlenmişti.

Müge Anlı Arife Gökçe bulundu mu ve son gelişmeler nedir? Türkiye ayağa  kalktı! Sinan Sardoğan öldü

Bütün köye musallat olan Sinan Sardoğan, kendinden yaşça büyük kadınlara karşı sapıklık yapmasıyla, Arife Gökçe kaybının baş sorumlusu olarak tutulmuştu.

Midem kaldırmıyor' diyen Müge Anlı, Sinan Sardoğan'ın fantezilerini anlattı  - Son Dakika

Kayıp Gökçe'ye sapık mesajlar atan Sinan Sardoğan, programın devamında kendi köyünden ve İstanbul'da çalıştığı dönem bir çok kadını taciz ettiği öğrenildi. Program telefonlarının kitlendiği ve çok sayıda olaya karışan Sardoğan, sürekli tanımıyorum bilmiyorum sözleriyle Müge Anlı ve konukları da çileden çıkarttı.

Sinan Sardoğan tecavüz ettiği küçük çocuğu böyle kandırmış: Dehşete düşüren  ifade…

Arife Gökçe kaybı üzerine program devam ederken, Sinan'ın 3 yıl önce suriyeli 7 yaşında küçük bir çocuğa tecavüz ettiği öğrenildi. Polisler tarafından apar topar yakalanan Sinan, adli işlemelerin ardından tutuklanarak İstanbul Metris Cezaevine gönderildi. Sardoğan'ın, cezaevinde çıkan kavgada öldürüldüğü iddia edilirken, Müge Anlı tarafından konuyla ilgli bir açıklama gelmedi.

Arife Gökçe olayında okların çevrildiği Müge Anlı'daki Sinan Sardoğan  tutuklandı! Kelepçelendikten sonra ilk soruya cevabı bilindik oldu - TGRT  Haber

Kaynak: Yenigün Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.