Körfezde bayram tatili için son rezervasyonlar

Körfezde bayram tatili için son rezervasyonlar
Balıkesir'in Ayvalık ve Çanakkale'nin Ayvacık ilçeleri arasında 145 kilometrelik sahil şeridine sahip Edremit Körfezi'ndeki turizm işletmelerinde 9 günlük Ramazan Bayramı tatili için rezervasyonlar yüzde 100'e yaklaştı.

Kuzey Ege"de dağ, deniz, termal ve doğal güzelliklere sahip, yıllık 3 milyon geceleme ile iç turizmde ilk sırada yer alan Edremit Körfezi"nde tatilini geçirmeyi planlayanlara, hayal kırıklığına uğramamaları için rezervasyonlarını bir an önce yaptırmaları öneriliyor.

Çanakkale"nin Ayvacık ilçesi Küçükkuyu beldesi Belediye Başkanı Cengiz Balkan,  yaptığı açıklamada, beldelerindeki tüm otel, motel ve pansiyonların bayram tatilinde tam dolulukla hizmet vereceğini söyledi.

Tatilin 9 gün olarak açıklanmasının bu yoğunluktaki en önemli etkenlerden olduğunu belirten Balkan, "İnsanlarımız büyük şehirlerden bunaldı. Kışın soğuğundan, karından, yoğunluğundan, stresinden uzaklaşmak isteyenler kısa bir ara da olsa öyle bir tatil için beldemizi tercih ettiler. Şu an itibarıyla doluluk oranları yüzde 100"e yaklaştı." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.