3.Yeşil Ekonomi Ödülleri Sahiplerini Buldu

3.Yeşil Ekonomi Ödülleri Sahiplerini Buldu
3.Yeşil Ekonomi Ödülleri sahiplerini buldu. Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ.’ye Çevre Dostu Yazılım ödülü verildi.

Yapı Kredi korusu Bosco Di Serena’da, 21 Eylül tarihinde düzenlenen ödül törenine, Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) Başkanı Celal Toprak, Uyumsoft Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Önder’in aralarında bulunduğu iş dünyasının temsilcileri katıldı.

 

EGD Başkanı Celal Toprak’ın sunduğu, hafta içi her gün Artıbir TV’de canlı olarak yayınlanan ‘Yeşil Ekonomi’ programı kapsamında, çevreye verdiği önem ve duyarlılık nedeniyle proje üretmiş kişi ve kurumlara ödülleri verilmektedir.

 

Uyumsoft, i-dönüşüm Mimarı

 

Türkiye’nin lider kurumsal iş sistemleri firması olarak, yurtiçi ve yurtdışında başarılı projelere imza atan Uyumsoft, e-Fatura, e-Arşiv, e-Defter gibi tüm süreçlerde i-Dönüşüm Mimarı olarak yoluna devam ediyor.

 

Uyumsoft’un kamu sektörü ve i-Dönüşüm sürecindeki çalışmaları hakkında bilgi veren Uyumsoft Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Önder, şunları söyledi: 

 

“Uyumsoft olarak, iş dünyasının merkezinde yer alan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın Merkezi Sicil Kayıt Sistemi (MERSİS), Esnaf Bilgi Sistemi (ESBİS) ve Hal Kayıt Sistemi (HKS) projeleri ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı AR-GE Portali  projesini başarıyla hayata geçirdik. Aynı zamanda, hassas ve karmaşık olan e-Fatura süreçlerinde, ülkemizdeki ulusal ve global ölçekteki büyük markalara, entegrasyon ve portal servisleriyle hizmet vermekteyiz. e-Fatura ile başlayan e-Arşiv, e-Defter, e-Ödeme, e-Bilet gibi devam edecek olan i-Dönüşüm sürecinin mimarı Uyumsoft firmasıdır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.