İLTER AVCI

İLTER AVCI

SAYIN ; DEVLET BAHÇELİ

Türk siyasetinde önemli bir devlet adamlığı ve beka'mıza , fertlerimize karşı tehlikeleri tespit edip şiddetle karşı çıkan, dirayet gösteren, uyaran vatansever bir lider.

Lakin ; Bunca meseleleri bir lidere yüklemek, yormak ve ondan ani refleks beklemek olmaz.

Bu haftadaki grup konuşması muhteşem  olduğu kadar önemli konularda tabana da mesaj verdi .

Bu uyarı niteliğini çözerler mi bilmem ama benim anladığımı paylaşmak isterim.

Bizler şükürler olsun ki ; Müslüman ve yaradan Allah'a inanan insanlarız. Dünya da Türk ırkında ayrı dine bağlı olanlar da var. Her dine saygı göstermek , bizim şanımız ve kanımızdaki asil kanda mevcuttur. Öyle ki, dinde aşırı radikalleşmek bizim kardeşlik bağlarımızı koparır, aynı zamanda kutuplaşmaya ve Taliban davranışlarına kadar götürür.

Biz İslam sentezini sadece Allah'a inanış ve ahlaki değerlere önem verdiğimizi gündem olduğu zaman dile getirmemiz ve anlatmamız gerek.

Siyaset ve dinin bir arada olduğu zaman; ayrışma, gruplaşma, tartışma , bozgunculuk ve bütün iyi niyetli  hizmetlerin  bile talimar olduğu tarihte de bunun örnekleri mevcuttur.

Baş örtüsü ile uğraşma , gündemde tutma, odaklanmamız gereken güvenlik ve ekonomik realitemizin üstünü örter ve gelecek endişemiz aniden fırtına gibi eser. Bu da vatandaşların yönünü şaşırtır.

Konu kapanmıştır....

Bu arada Sayın Cumhur Reisimiz dur durak demeden koşuyor, Allah kuvvet  ve sağlık versin. Sayın Devlet Bey'in desteğini alarak büyük azim ve şevk ile yoluna devam ediyor.

Her şey Türkiye için...

Bunun yanın da  hatalar yok mu ? Tabi ki var, belki de öyle gerekli görüldüğü içindi ama şunlar da ellerini seri tutmaları gerek;

Bu vatan Topraklarının kaynakları bütün Türklerindir. Türk milletinindir. Bu toprakların kaynaklarını birkaç kapitalist oligarklara teslim etmeyiniz. Yaşam gereksinmelerimiz olanları devlet baba olarak dağıtılması, makul fiyatlara geleceğinden eminim. Buna el atmanız....(yap işlet devret , bizim hayat gereksinmelerin de olmaz )

Unutmayalım ," ödediğiniz her vergi size elektrik , yol ve su olarak geri dönecektir."

Nerde bu laf..?

Sevgi ve saygı ile kalın sağlıkla.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İLTER AVCI Arşivi