İLTER AVCI

İLTER AVCI

KONU KAPANMIŞTIR

Sayın Tuğrul Türkeş'in sözü aklıma geldi ; Sayın Devlet Bey hakkında ; O çok akıllı ve kurnaz biridir , ne zaman ne yapacağı belli olmaz. Yapacak şeylerin ilerisini düşünerek yapar.

Sayın Devlet Beyin bir bildiği var ki AK Parti grubunun, HDP 'yi  " Türban " yani Başörtüsü  konusunda ziyaret etmesine tepki göstermedi.

Hatırlarsanız geçen hafta konuşmasın da başörtüsü konusunda ki görüşü ; " O konu kapanmıştır " demesi ve bu haftadaki grup konuşmasında Atatürk'ün hayatı ve Türk insanı için  Atatürk'ün önemini  vurgulaması, hem AK Parti grup başkanı, Mahir Ünal'a  tepkisi, ayrıca   " Başörtüsü  konusu kapanmıştır " demesi de, " Cumhuriyet ilanı ile  birlikte kılık, kıyafet devrimlerinin yapılması,   bu konuyu  bitirmiştir " anlamı ile eş değerli olduğunu anlamamak  cahilliktir...

Cumhurbaşkanlığı yenilgisi MHP’nin konumunu değiştirmez. İdealist bir partide küskünler, kızgınlar olur ama görüşleri değişmez.

Yalnız bir şeye dikkat çekmek isterim ,  sözde Atatürkçüyüm diyenler ile aynı kategoriye girmemek  için Ülkü Ocakları gençlerinin, Diyanet işlerinin görevi olan din işleri ile ilgilenmemesi, Camii de yapılması gereken dini konuların, Teşkilat binasında  yapılmasının uygun olmadığını , ilim ,bilim ve teknolojiye yönelmesinin gerekli olduğu , bunun neticesinde de  Ülke yönetiminde söz sahibi olması ,    hem gençlerin yararına hem de Ülkemiz yararına büyük fayda getireceği mutlaktır.

Kalın sağlıkla..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İLTER AVCI Arşivi