İLTER AVCI

İLTER AVCI

BAŞ NEREYE GİDERSE , AYAKTA ORAYA GİDER...

Bu sözün önemi büyüktür , Genç Türk Cumhuriyet devletimizde , ATATÜRK gibi bir lider göremedik, nasip olmadı !  Hiç birşey bilmiyorsanız bari onu taklit edin de,  hainler  Türk yurdunda cirit atmasın. Bunu da mı beceremiyorsunuz ? 

Düşünün o zaman devletimizi, fitne ve  yabancı ajanların da katkısıyla yıkmaya çalışan iki grup var, birincisi  bölücü Kürt  grup, ikincisi  yobaz gruplar, rahmetli ikisini de tarih sahnesinden  sildi. Anlaşılmayacak bir durum yok ki, şimdi de bunların  kalıntıları iş başında... Bunların üzerine Atatürk gibi gidersen Türk devletini de yaşatırsın , zora sokmazsın ,  sende kazanırsın. İlerisini yazmıyorum çünkü cızzzz  !

Geçmişten ders almayanlar ve  geçmiş mücadelenin içinde olmayan  genç kardeşlerimiz , yanlış kararlar verebilirler. Hatta parti idealistlerini, gönüllülerini ve sempatizanlarını yerle yeksan edebilirler.

" Sev seni seveni hak ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni  partinin lideri de olsa" (Mısır'a Sultan'da olsa ), ( hak ile eşit ise , beraber ise anlamı. )

Benim o zamanlarda ki tecrübelerimi bu zamanla mukayese ettiğimde sağ ve sol açısından çok birleştirici fikirler ortaya çıkmaktadır. Zamane gençliğinin eğitim düzeyinin yüksekliği ile anlaşılabilinirlik olanağını da artırmaktadır. Bu çok güzel bir şanstır ülkem için..

Geleceğe yatırım yapmak  için toplumsal  birleştirici ve yapıcı  olmak , ortak payda bakımından yarar sağlayacaktır. 

Turan, Turan sevdası diye söylüyorlar ya ;

Bir misal ile dokundurma yapayım.  "Akrabamın biri maddiyata önem veren  biri olduğu  için,  Azerbaycan'da dedemin kardeşlerinin  olduğunu öğrenmiş. Belki de petrol zenginidir diye bir hevesli bir hevesli ki sorma.. Onun  huyunu bildiğim için dedim ki , yahu  kardeşim sen yakınındaki   akrabalarımızı  arar sormazsın da  , başka yerlerdeki akrabalarımızı aramaya ne kadar önem veriyorsun " diye de tenzih ettim...

Şimdi de Turan sevdası diye ortalığa düşenlere diyorum ki , yahu yanınızdaki adamı tanımıyor, kucaklaşmıyorsun , gidip Özbekistan'da, Türkmenistan'da, Kazakistan'daki kardeşlerimizle nasıl  kucaklaşacaksın.. İlk önce evinin içindeki insanlar ile bir  helalleş...

Geriye doğru tarihe bakın, bu davaya hizmet edenleri! Kimi görürsünüz? Atatürk, İsmail  Gaspıralı , Nihal Atsız , Alparslan Türkeş , Rauf Denktaş , Yusuf Akçura, Turan Yazgan , Ziya Gökalp , Hamdullah Suphi Tanrıöver , Kazım Mirşan , Cengiz Dağcı, Muharrem Ergin  ve sayamadığım  ebediyete irtihâl  etmiş  alimler, tarih yazarları ve Türkçü dava adamları...Mekanları cennet  olsun... İnşallah.. Bunlar gece, gündüz uğraşı verdiler ki Türklüğümüzü unutmayalım diye.

Geleneklerini kaybeden toplum tarih sahnesinden silinir   Eti , Urartu v.s gibi... Bizi Türk gelenekleri ile eğitin , Hatta din konusunda bile "ezan" hariç (İslami evrenseldir) Türkçeye geçiş yapınız.

Kısaca sonuca gidelim ;

Vatan, bayrak ve Türk varlığına düşman olanlardan , ne Türk solcusu ne de Atatürk devrimcisi olmaz..

Olsa olsa devletimizi ve birliğimizi yıkmaya çalışan hainlerin ayak takımı olur.

Tarikat , cemaat ile bağı bulunan, onların pis emellerine alet olan , hurafe din çığırtkanlığı yapanlardan...

Ata'mız Göktürk devletini ve kurucularını  , Orhun abidelerinde ne yazıyor  diye bilmeyenlerden, Arap'ların  devesinden , hendeğine , yedi sülalesini ezberleyenlerden, ne Türk milliyetçisi, ne de Türk ülkücüsü olmaz. Olsa olsa o yobaz takımlarının hizmetkârları olurlar.  Bunlar ile bırak Turan'a gitmeyi, gidecekleri  yerleri de  tufana ,  ilkelliğe çevireceklerinden kuşkum yoktur.. 

Artık bu işe bir çözüm bulmak gerekir , yol almak , radikal ve cesur kararlar vermek gerekir... 20 sene evvel parlamento aritmetiği nasıldı simdi nasıl. Bu zamana kadar terör ve yandaşları neden cirit atıyor Türk yurdunda... Başka ülkelerde bırak devletine  hainlik  yaptırmayı ,  meclislerinde söz söylettirmezler..

Bizler Başkanlık sistemine oy verdiğimizin sebebi , Türk yurdun da çakallar oyun kurucu olmasın.. Askerlerimiz ve güvenlik kuvvetlerimiz şehit olmasın.. Başkanımız masaya  yumruğunu vurduğu zaman sesi Amerika'da  duyulsun.. Olur mu olur , tabi zaferle çıkarsa...İnanın Başkana , idarecilik ve dik durması yakışıyor keşke bu önlemleri alsaydı da kimse arayışlara girmeseydi...Gerçekten bu ülkeyi yönetmek ateşten gömlek giymeye benziyor.. Allah yar ve yardımcısı olsun ne diyelim.. Her şeyin hayırlısı olsun...

Sevgi ve Saygılarımla

Kalın Sağlıklı

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İLTER AVCI Arşivi