İLTER AVCI

İLTER AVCI

ADIM ADIM 2023 SEÇİM MANİFESTOSU

Bizim kutlu sevdamız , Türk'ü Türk yapan bütün değerlerimize sahip çıkmamız ve yüceltmektir.

Türk milliyetçilerin siyasi  organizasyonu olan MHP 'nin yenilgi alması , bazı fitne ve hain odakların iştahını kabartmaktadır. parti içi vurdumduymazlık, önemsizleştirme veya partiden uzaklaştırılması, il ve ilçe yönetimlerinin  " giden gider kalan sağlar bizimdir " anlayışı  MHP 'nin en büyük hatalı davranışıdır.

" MHP 'siz meclis " , " MHP 'siz hükümet " senaryoları sahneye konulması , hem iç de , hem de dış devletlerin arzuladığı bir düşünce olduğu kuşkusuz belli oluyor.

Burada Sayın Devlet Bahçeli'ye büyük iş düşüyor. Türk milliyetçililerin meselelerini kendi aralarında tartışması ve birleşmesi için arayışlara girmesi ,yapıcı rol oynaması gerekmektedir.

Seçim atmosferine girdiğimiz bu dönemlerde  , Atatürk çizgisi ile deklarasyon yayınlaması , halkın büyük derdi olan hayat pahalılığı yönündeki çözümler , vatandaşın zaruri ihtiyaçlarındaki özelleştirilmeden geri adım atılması , göçmen krizi ve demografik yapı tehlikesi , dilin din ekseninde Araplaşma riski , kültür erozyonu gibi tehlikeleri göz önüne alarak , tedbirler alınması. Türk devletler ile dil ve alfabe birliği, ekonomik , güvenlik ve kültürel iş birliği , ege adaları ve deniz hakimiyetinin 12 mil garantisinden  geri adım atılmaması. Silahlı Kuvvetlerimizin modernizasyonu ...

Ve sayamadığım bunca biriken sorunlarda çözümlerinin ve  taahhüdün ,  Cumhur hükümeti olarak seçim manifestosunda konulmasında öncülük yapması , vatandaşların tereddütlerini biraz olsun giderecektir.

Kalın sağlıkla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İLTER AVCI Arşivi