OĞUZHAN PEKMEZ

OĞUZHAN PEKMEZ

PİŞŞŞTTT

En sadesinden günaydın. Valla iş hayatından, siyasi dünyaya, sağlıktan, sosyal yaşama, her şeyin bu kadar cılkı  çıkmışken, hep şunu sorguluyorum nasıl bir döneme denk geldik arkadaş. X kuşağı, Y   kuşağı, Z kuşağı ve hatta alfa kuşağı dahil olmak üzere kaç kuşak bu garip günleri hep  beraber yaşamaktayız.

Kimi deliye vuruyor, kimi içkiye, kimi yalnızlığa terk ediyor kendini, kimi sanal dünyada sahte kalabalıklardı sahte kabadayı gibi harbi delikanlı dayı… Kimi kalabalıktan olmuş ayı koparmış beynindeki yayı. 

Kimi fırsattan istifade olmuş zengin, yokluktan, sürünmekte düşünür derin derin… Kimi gitmek ister yaya, kimi maaşını alamaz patron der öteki aya. İki yüzlü dünyanın işe yaramaz   adamları ile yine iki yüzlü dünyanın  estetik tarlası madamlarının ehl-i keyiflerinin ötesinde bir dünya hayali olan insanlar. 

İnsanları ve insancıkları izlerken, elbette ki her şeyi sorgularlar…! Sanılmasın ki, dünyadan bir haberiz…! Siz giderken Kars’a biz çıkardık marsa.     

Suskunluğumuz korkumuzdan değil, keza  her şeyin bir vakti zamanı olduğunun bilincinde olarak sabretmemizle doğru orantılıdır. Kaldı ki, eskilerden bu yana çok gelişmiş, dünyanın gelişmiş insanlara verilecek cevabı tarih kendi belirleyecektir. 

Şimdi bırakalım X kuşağı, Y kuşağı, Z kuşağı safsatalarını da. Tüm dünya kuşakları bir araya gelip dünyayı gökkuşağına boyayalım…! Haydeeeee

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
OĞUZHAN PEKMEZ Arşivi

HIRS

27 Ekim 2023 Cuma 09:47