Vural:

Vural:
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, 'Ben Türkiye'nin Irak olmasını istemiyorum kardeşlerim. Ben Türkiye'nin Suriye olmasını istemiyorum' dedi.

MHP

Grup Başkanvekili Oktay Vural, "Ben Türkiye"nin Irak olmasını istemiyorum kardeşlerim. Ben Türkiye"nin Suriye olmasını istemiyorum" dedi.

Vural, partisinin Adıyaman seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, siyasette yanlış yapanın cezasının verilmesi gerektiğini belirtti.

Mahalli seçimde partisine oy isteyen Vural, Adıyaman"ın teröre prim vermediğini dile getirdi.

Kürt ve Türklerin Adıyaman"da birlik içerisinde yaşadığını anlatan Vural, şunları kaydetti:

"Adıyaman"ın iradesi Ankara"ya yansıyacak. Türkiye"yi mozaiğe benzetiyorlar. Türkiye mozaik değil mermerdir. Onun için 30 Mart"ta vereceğimiz oylarla bu coğrafyada halkın iradesini Ankara"dan, İzmir"dan ve İstanbul"dan kopartmak isteyenlerin bu tuzağını bozmamız lazım. Kürt kardeşlerime sesleniyorum. Türkiye hiçbir zaman böyle bir fesadın içerisine düşmedi. Ben Türkiye"nin Irak olmasını istemiyorum kardeşlerim. Ben Türkiye"nin Suriye olmasını istemiyorum. Büyük İsrail projesinin Türkiye"de gerçekleşmesini istemiyorum. Ayrılmasın, bölünmesin istiyorum. Doğu ve Güneydoğu"da bu milletin sahibi sizsiniz. Egemenlik de sizin. Adıyaman"ı İstanbul"dan nasıl ayıracaksınız, bu vicdana sığmaz."

Hükumetin son süreçteki politikasını eleştiren Vural, hakim ve savcılarla birlikte polislerin de sürüldüğünü iddia etti.

Vural, hukukun ve yargının olmadığı bir yerde devletin ortadan kalkacağını savundu.

Konuşmaların ardından MHP"ye geçen vatandaşlara rozetleri takıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.