Bu seçim milli irade yüzsüzleri için yolun sonu olacak

Bu seçim milli irade yüzsüzleri için yolun sonu olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyük Ankara Mitingi'nde yaptığı konuşmada 'Bu seçim, milli irade yüzsüzleri için yolun sonu olacaktır.' dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi Hipodrom"da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli"nin de katılımıyla gerçekleştirilen Cumhur İttifakı"nın Büyük Ankara Mitingi"nde vatandaşlara hitap etti.

Sözlerine "Yiğitler, seğmenler, gaziler diyarı Ankara, Milli Mücadele"nin karargahı, istiklalimizin ve istikbalimizin başkenti Ankara." diyerek başlayan Erdoğan, "Büyük Selçuklu ve Osmanlı"ya ruh veren ahilik teşkilatının kalbi Ankara"yı; Hacı Bayramı Veli, Seyit Hüseyin Gazi, Tacettini Veli, Oruç Gazi ve Taptuk Emre"nin irfanından beslenen toprakları selamladığını belirtti. 

"İstiklal Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal ve Gazi Meclisimizin her biri birer istiklal kahramanı olan ilk mebuslarını selamlıyorum." diyen Erdoğan, Ankara"dan İzmir"e yürüyen kurtuluşun mücahitlerine, Cumhuriyetin emanet edildiği gençlere, 15 Temmuz destanının baş şehri olan Ankara"nın bütün ilçelerine, köylerine, yiğit seğmenlerine selam gönderdi. 

Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP"liler ve Cumhur İttifakı"na destek olan, hangi partiye mensup olursa olsun ülkesinin ve milletinin bekası için yanlarında yer alan, 2023 hedeflerine ulaşılması için gayret gösteren, büyük ve güçlü Türkiye hedefine yürekten inanan herkesi selamladığını belirtti.

Ankara"daki güzel manzaranın, gönül birliğinin dalga dalga, ışık ışık tüm Türkiye"ye yayıldığına olan inancını dile getiren Erdoğan, "Rabb"im birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi korusun." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.