Avrupa halkları huzur içinde yaşıyorsa Türkiye sayesindedir'

Avrupa halkları huzur içinde yaşıyorsa Türkiye sayesindedir'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bugün Avrupa halkları kendi topraklarında huzur ve güven içinde yaşıyorsa Türkiye'nin ve Türk milletinin fedakarlığı sayesindedir.' dedi.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Müftülük Meydanı"nda düzenlenen mitinge katılarak, vatandaşlara hitap etti.

Alandakilere, "Maraş Expo 2023"e hazırlanıyor değil mi?" diye soran Erdoğan, bu kapsamda tüm kenti adeta bir rekreasyon alanı haline getireceklerini bildirdi.

Kentin 2023 yılında birçok ülkenin katıldığı yaklaşık 750 bin metrekarelik bir alanda yapılacak, uluslararası Expo etkinliğine 6 ay boyunca ev sahipliği yapacağını ifade eden Erdoğan, "Bu Expo ile Maraş"ı dünyanın her yerinden bitki ve çiçeklerin olacağı ve en az 40 ülkenin katılacağı ve 2 milyon ziyaretçinin beklendiği bir kültür festivali ile buluşturuyoruz." diye konuştu.

Kente 5 baraj, 4 gölet inşa ettiklerini hatırlatan Erdoğan, 17 baraj ve 2 yeni gölet daha inşa edeceklerini, böylece içme suyu sorununu çözdüklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.