Merih Demiral kimdir? Merih Demiral nereli? Merih Demiral ne kadara transfer oldu?

Merih Demiral kimdir? Merih Demiral nereli? Merih Demiral ne kadara transfer oldu?
Fenerbahçe'nin gündeminde olan başarılı futbolcu Merih Demiral, Suudi Arabistan'a transfer oldu. Milli stoper, Suudi Arabistan takımı Al Ahli ile anlaşma sağladı. Peki, Merih Demiral kimdir? Merih Demiral nereli? Merih Demiral ne kadara transfer oldu? Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'nin gündeminde olan başarılı futbolcu Merih Demiral, Suudi Arabistan'a transfer oldu. Milli stoper, Suudi Arabistan takımı Al Ahli ile anlaşma sağladı. Peki, Merih Demiral kimdir? Merih Demiral nereli? Merih Demiral ne kadara transfer oldu? Detaylar haberimizde...

Merih Demiral Kimdir?

5 Mart 1998 tarihinde Kocaeli'de dünyaya gelen Merih Demiral, stoper mevkiinde oynayan Türk milli futbolcudur. Futbola 11 yaşında Karamürsel İdman Yurdu'nda başlayan oyuncu, daha sonra Fenerbahçe'ye transfer oldu. Fenerbahçe'den asgari ücret karşılığında sözleşme teklifi aldı. Bu teklifi kabul etmedi ve takımdan ayrıldı. 

2016 yılında Portekiz 3. Ligi takımlarından Alcanenense ile sözleşme imzaladı ve profesyonel oldu. 11 Eylül 2016'da ilk maçına SC Lusitânia karşısında çıktı. Ligin ilk yarısında 12 lig maçının yanı sıra iki kere de kupada forma şansı buldu.Devre arasında Sporting Lizbon'un ikinci ligdeki rezerv takımı Sporting B takımına transfer oldu. İkinci takımdaki performansı ile Jorge Jesus'un dikkatini çeken futbolcu, 12 Ekim 2017'de Oleiros ile oynanan kupa maçı için Sporting Lizbon kadrosuna dahil edildi.
15 Ağustos 2018 tarihinde Süper Lig takımlarından Alanyaspor'a kiralık olarak transfer oldu. 29 Ocak 2019 tarihinde 3,5 milyon avro bonservis bedeli karşılığında Alanyaspor'a transfer oldu.Alanyaspor futbolcuyu 30 Ocak 2019'da, zorunlu satın alma opsiyonlu olarak Serie A kulübü Sassuolo'ya kiraladı.5 Temmuz 2019 tarihinde 18 milyon euro bonservis bedeliyle Serie A takımlarından Juventus'a transfer oldu. Portekiz 3. Ligi takımlarından Alcanenense ile sözleşme imzaladı ve profesyonel oldu. 11 Eylül 2016'da ilk maçına SC Lusitânia karşısında çıktı. Ligin ilk yarısında 12 lig maçının yanı sıra iki kere de kupada forma şansı buldu.Devre arasında Sporting Lizbon'un ikinci ligdeki rezerv takımı Sporting B takımına transfer oldu. İkinci takımdaki performansı ile A takım hocası Jorge Jesus'un dikkatini çeken futbolcu, 12 Ekim 2017'de Oleiros ile oynanan kupa maçı için Sporting Lizbon kadrosuna dahil edildi. 15 Ağustos 2018 tarihinde Süper Lig takımlarından Alanyaspor'a kiralık olarak transfer oldu. 29 Ocak 2019 tarihinde 3,5 milyon avro bonservis bedeli karşılığında Alanyaspor'a transfer oldu. Alanyaspor futbolcuyu 30 Ocak 2019'da, zorunlu satın alma opsiyonlu olarak Serie A kulübü Sassuolo'ya kiraladı.5 Temmuz 2019 tarihinde 18 milyon euro bonservis bedeliyle Serie A takımlarından Juventus'a transfer oldu. Serie A'daki 4. hafta mücadelesinde Hellas Verona'ya karşı Juventus forması ile ilk lig maçına çıktı. 16. hafta mücadelesinde ise Udinese ile olan maçı bir asist ile tamamladı. 6 Ağustos 2021'de satın alma opsiyonuyla Atalanta'ya kiralandı.

Şimdi ise Merih Demiral, Al Ahli'ye transfer oldu. Oyuncunun kulübü Atalanta ve Suudi Arabistan ekibi anlaşma sağladı.

1.92 boyunda olan Merih Demiral, her iki ayağına da hakimdir.

Merih Demiral Nereli?

Merih Demiral Kocaelilidir.

Merih Demiral Ne Kadara Transer Oldu?

Suudi Arabistan ekibinin Merih Demiral için Atalanta'ya 20 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği ve oyuncuya yıllık 12 milyon euro maaş vereceği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.