MasterChef Mustafa kimdir, nereli ve kaç yaşında?

MasterChef Mustafa kimdir, nereli ve kaç yaşında?
MasterChef 2019 sezonunun renkli isimlerinden Mustafa Aydın, unutulmaz bir dönüşle yeniden ekrana geliyor. 'Kettle Mustafa' lakabıyla tanınan ve ahtapotları kettle içinde haşladığı için jüri üyelerinden büyük tepki alan Aydın, bu kez tadım yapmak için programa konuk oluyor.

Mustafa Aydın, 31 yaşında ve İstanbul Üsküdar'da yaşıyor. Küçük yaşlarından itibaren mutfakla iç içe olan Aydın, tatillerini dayısının pastanesinde çalışarak geçirdi. Lise eğitimini tamamladıktan sonra mutfak dünyasına adım atan Aydın, kariyerine soğuk mezeci olarak başladı. İtalyan ve İngiliz mutfaklarında çalışan Aydın, farklı mutfakları öğrenme tutkusuyla kendini sürekli geliştirdi.

MasterChef Mustafa Aydın, günümüzde Kadıköy'deki restoranında sokak lezzetlerini hazırlayarak mesleğine devam ediyor. Ayrıca 'Şef' adını verdiği bir köpeğinin sahibi olan Aydın, hayvanseverliğiyle de biliniyor.

Bilindiği gibi, Aydın'ın dikkat çekici mutfak teknikleri ve eğlenceli kişiliği, MasterChef 2019 sezonunda hem jüriyi hem de izleyicileri oldukça etkilemişti. Şimdi yeniden MasterChef'in konuğu olan Aydın, tadım yapmak üzere yarışmacılarla buluşacak.

Mustafa Aydın'ın bu özel dönüşünü kaçırmayın ve MasterChef'in yeni bölümlerini takipte kalın!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.