MasterChef Kıvanç Ermiş Kimdir ?

MasterChef Kıvanç Ermiş Kimdir ?
Yemek yarışmalarının sevilen ismi MasterChef'in 2019 sezonunda izleyicilerle buluşan yarışmacılardan Kıvanç Ermiş, hikayesi ve yetenekleri ile dikkat çekti. 16 Mayıs 1995 tarihinde Bodrum'da doğan Kıvanç, eğitim hayatına da burada başladı. Sporla yakından ilgili olan Kıvanç, lise yıllarında geçirdiği bir kaza sonucunda basketbol oynama hayallerini maalesef rafa kaldırmak zorunda kaldı.

Kıvanç Ermiş, ilgi duyduğu diğer alan olan aşçılık üzerine eğitim alarak kariyerine yeni bir yön verdi. İstanbul Bilgi Üniversitesi gastronomi bölümünde eğitim hayatına devam ederken, Private cheflik yapma kararı aldı. Aynı zamanda birkaç işletmenin talepleri doğrultusunda danışmanlık hizmeti de vermeye başladı.

Ailesinin Bodrum'daki işletmesinde küçük yaşlardan itibaren mutfakla tanışan Kıvanç Ermiş, mutfakta yeteneklerini keşfetti ve bu yeteneklerini MasterChef 2019'da gösterme fırsatı buldu. Kıvanç, yemek yapma tutkusuyla hem jürilerin hem de izleyicilerin beğenisini kazandı.

Kıvanç Ermiş, gastronomi dünyasında daha çok başarılara imza atmak için çalışmalarına devam ediyor. Yeni projeleri ve başarılarıyla bizleri heyecanlandırmaya devam edeceğine inanıyoruz. Yeni haberler ve güncellemeler için takipte kalın!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.