Gelinim Mutfakta Suzan’ın Kaynanası Şükriye Arslan Kimdir?

Gelinim Mutfakta Suzan’ın Kaynanası Şükriye Arslan Kimdir?
12 Haziran Pazartesi günü, Gelinim Mutfakta yarışmasına katılan Şükriye Arslan, Suzan Arslan'ın kaynanası olarak programa dahil oldu. Şükriye Arslan'ın kim olduğu, kaç yaşında olduğu ve aslen nereli olduğu gibi merak edilen tüm bilgileri sizler için haberimizde derledik.

12 Haziran Pazartesi günü, Gelinim Mutfakta yarışmasına katılan Şükriye Arslan, Suzan Arslan dahil oldu. Geçtiğimiz Cuma günü Kader Gelinim Mutfakta'ya veda etmişti. Yerine gelen yeni yarışmacı gelin Şükriye Arslan ve kayınvalidesi Suzan Arslan'ın hakkında detaylı bilgiler...

Şükriye Arslan, 1961 yılında doğmuştur ve 62 yaşındadır. Şanlıurfalı olan kaynana Şükriye, Denizli ilinde yaşamaktadır. Evli ve iki çocuk annesi olan Şükriye Hanım 33 yıllık evlidir.

Kaynana Şükriye, başlangıçta gelininin yarışmaya katılma isteğine karşı çıktığını ancak daha sonra yarışmaya katılmasını teşvik ettiğini şu sözlerle ifade etti: "Başta tereddüt ettim, ancak gelinimdeki tutkuyu ve yetenekleri gördükçe, onu desteklemem gerektiğini anladım. Yarışmaya katılmasıyla gelişimini destekleyecek, kendine olan güvenini artıracak ve yeni deneyimler kazanmasına yardımcı olacak. Kendisine güveniyorum ve onun başarılı olacağına inanıyorum. Her adımında yanında olacağım ve ona destek olacağım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.