Gelinim Mutfakta Ezgi Ediz kimdir, kaç yaşında? Gelinim Mutfakta Ezgi Ediz neden kocasını istemeye gitti?

Gelinim Mutfakta Ezgi Ediz kimdir, kaç yaşında? Gelinim Mutfakta Ezgi Ediz neden kocasını istemeye gitti?
Gelinim Mutfakta 8 Mayıs Pazartesi 2023 yeni gelen gelin yarışmacı Ezgi Ediz oldu. Dobra oluşu ve olaylara farklı yaklaşımıyla ilk günden kendini ortaya koyan Ezgi Ediz, şimdiden kim olduğu merak konusu oldu. Ezgi Edis, kimdir, nerelidir. Kocasını isteyeme gittiğini söyleyen Ediz'in, hayat hikayesi ve çok daha fazlası haberimizde bulabilirsiniz.

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün çeyrek altınları ve haftanın son günü 7 bilezik altın veren programı Gelinim Mutfakta geçtiğimiz gün en düşük puanı alarak elenen gelin yarışmacı Sermine oldu. Programda duygu dolu anlar yaşanan veda sonrası yeni gelen gelin adayı Ezgi Ediz, oldu. 34 yaşında aslen izmir'li olan gelin yarışmacı Ezgi, 12 yıllık evli ve 2 çocuk annesi. İddialı ve hırslı biri olduğunun altını çizen Ezgi Ediz, yarışmanın favorisi olmaya geliyorum sözleriyle rakiplerine göz dağı verdi.

"Ben Adana'dan İzmir'e kocamı istemeye gittim" sözleriyle diğer yarışmacıları şoka soka yeni gelin adayı Ezgi Ediz, yarışmada da aynı iddiasını ortaya koyduğunu belirtti.

Kaynak: Yenigün Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.