Eda İrap kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Eda İrap kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Şarkıcı Emrah'ın yıllardır kabul etmediği evlilik dışı olan oğlu Tayfun Erdoğan, geçtiğimiz gün Eda İrap ile nişanlandı. Peki, Tayfun'un nişanlısı Eda İrap kimdir? Eda İrap kaç yaşında ve nereli? Eda İrap'ın mesleği nedir? İşte detaylar...

Şarkıcı Emrah'ın yıllardır kabul etmediği evlilik dışı olan oğlu Tayfun Erdoğan, geçtiğimiz gün Eda İrap ile nişanlandı. Peki, Tayfun'un nişanlısı Eda İrap kimdir? Eda İrap kaç yaşında ve nereli? Eda İrap'ın mesleği nedir? İşte detaylar...

Ünlü sanatçı Emrah'ın uzun zamandır babası olduğunu iddia eden ve ilgi göremediği konusunda açıklamalarda bulunan Tayfun Erdoğan, kız arkadaşıyla evlilik yolunda önemli bir adım attı. Baba Emrah'dan aldığı bir daire karşılığında mirasından vazgeçtiğine dair feragatname imzalayan Tayfun Erdoğan, geçtiğimiz sene Survivor yarışmasına da katılmıştı. Şimdi ise aile yakınlarıyla birlikte Eda İrap ile sade bir nişan töreniyle nişanlandı.Geçtiğimiz günlerde de sade bir nikahla dünyaevine girdiler.

Tayfun Erdoğan'ın, uzun zamandır duygusal bir süreç yaşadığı babası Emrah ile ilişkisi, DNA testi sonucunda kendisinin oğlu olduğunu ortaya koydu. Ancak, bu süreçte babasından beklediği ilgiyi göremedi.

Eda İrap kimdir?

Tayfun Erdoğan ve Eda İrap, uzun süredir birlikte oldukları ve evlilik planları yaptıkları bilinen bir çift. Geçtiğimiz günlerde, Tayfun Erdoğan'ın Eda İrap'ı ailesinden istedikleri anın görüntüsünü nişan fotoğraflarıyla birlikte sosyal medya hesaplarından paylaştılar. Genç çift geçtiğimiz gün sade bir nikahla dünyaevine girdiler.

Eda İrap kaç yaşında ve nerelidir?

Tayfun Erdoğan'ın eşi Eda İrap 1995 doğumlu olup 28 yaşındadır. Eda İrap'ın nereli olduğu şuan için bilinmemektedir.

Eda İrap'ın Instagram hesabı. eda_eerdogan

Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan'ın Nikah Şahidi Kim Oldu?

Yeşilçam'ın ünlü ismi Nuri Alço, Bursa'da dünyaevine giren çiftin nikah şahidi olarak görev yaptı. Nikah masasında duygusal bir konuşma yapan Alço, "İşte hayat böyle bir şey... Biz de babasıyla 'Ayrılamam' filminde beraberdik. Bir amca, baba yarısı vardı. Emrah'ın amcasıydım. Şimdi oğlunun artık hem amcası, hem abisi olacağım ve onun her zaman yanında olacağıma söz veriyorum. Kendilerini kutluyor, mutluluklar diliyorum. İnşallah çok güzel bir yolları olur, uzun bir yolculukları olur" dedi. Çifti tebrik ederek, hayatlarında birlikte güzel günler geçirmelerini temenni etti.

Tayfun Erdoğan kimdir?

Tayfun Erdoğan, uzun süre Emrah'ın babası olduğunu kanıtlamak için çaba sarf etmiş ve DNA testi sonucunda bu gerçeği ispatlamıştı. Ancak, babasından beklediği ilgiyi göremediğini iddia ederek babasına sitem etmişti.

Geçtiğimiz yıllarda 'Survivor 2020' yarışmasında gönüllüler takımının başarılı yarışmacılarından biri olmuştu. 32 yaşındaki Tayfun Erdoğan, aynı zamanda ünlü şarkıcı Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu 'Evleneceksen Gel' adlı izdivaç programına da katılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.