Deprem dayanışma pazarı Kadıköy'de kapılarını açtı

Deprem dayanışma pazarı Kadıköy'de kapılarını açtı
Depremzede çiftçi ve kadın kooperatiflerinin yerel ürünlerini alıp, yerel üreticilere destek olmak için bir kermes düzenleniyor.

“Kadın Emeği Pazarı Sosyal Dayanışma Kermesi” 6-7 Mayısta yapılacağı açıklandı. Kermes organizasyonu sorumlulara gönüllülerin kermese oyuncak, yiyecek, kıyafet, mutfak eşyası vb ürünleri bağışlayarak destek sağlayabileceklerini açıkladı.

Yapılan açıklamada “Birlik ve beraber hareket etmeye ihtiyaç duyduğumuz, toplumsal dayanışmanın daha kıymetli olduğu dönemlerden geçmekteyiz. Yaşadığımız deprem felaketinde verdiğiniz destek için tekrar teşekkür ederiz. Dayanışmada sürdürülebilirliğin önemini bir kez daha hatırlatmak isteriz. Ramazan Bayramında ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yüzler güldü. Önümüzde Anneler günü var, istiyoruz ki annelerimize de tarak, tırnak makası, iç çamaşır, kişisel bakım ürünleri, ped vs oluşan “Anneler gülsün” çantalarımızı hazırlayalım.

Gelin bir kez daha dayanışma içerisinde “Anneler gülsün” çantalarımızın içerisine sevgi dolduralım. Anneler gününde annelerimize ulaştıralım.” İfadeleri kullanıldı.

YENİGÜN GAZETESİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.