Faruk Erdem'in 'Ah Bir Emekli Olsam!’ isimli kitabı çıktı

Faruk Erdem'in 'Ah Bir Emekli Olsam!’ isimli kitabı çıktı
Türkiye’de milyonlarca çalışanın en çok merak ettiği konulardan birisi ne zaman emekli olacağı. Değişik sosyal güvelik kurumlarına bağlı olarak çalışan, ya da emeklilik için gerekli şartları sağlamakta zorlanan, erken emeklilik imkanlarını araştıran sigortalılar için rehber olacak, gazeteci Faruk Erdem’in yazdığı ‘Ah Bir Emekli Olsam!’ isimli kitap çıktı.

Yasalarımızdaki emeklilik imkanlarını, çeşitli kesimlere sağlanan avantajları, borçlanarak erken emekli olma fırsatlarını, çalışmayanlara sağlanan emeklilik imkanlarını sade bir dille, hikayeler eşliğinde ve anlaşılır örneklerle anlatan kitapta, hiç kimseye ihtiyaç duymadan emekliliğinizi hesaplayabileceğiniz tablolar da yer alıyor. Ayrıca bu konuda akla takılacak tüm soruların cevaplarını da bu kitapta bulmak mümkün.

Faruk Erdem kitabın önsözünde şunları söylüyor: Bu kitapta ağırlıklı olarak emeklilik mevzuatını anlatıp okuyan herkesin, “Ne zaman ve nasıl emekli olurum?” sorusunun cevabını kimseye ihtiyaç duymadan bulabilmelerini sağlamaya çalıştık. Sadece çalışanlar için değil, insan kaynaklarındaki görevliler ve bu konulara ilgi gösteren herkes için bir başvuru kitabı da olsun istedik”

Bu konuda önemli bir boşluğu dolduracak olan ve Sahi Kitap tarafından çıkartılan ‘Ah bir emekli olsam’ tüm dijital platformlarda ve kitapçılarda okurlarını bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.